Cicul Creative Commons License 2006.12.14 0 0 99

Cica Panzió ügyben már keresésen én is túl vagyok. Sajnos nem sok sikerrel. Amit megnéztem az elég szomorú látvány volt. Saját cicáimat sose hagynám olyan helyen. Eddig nekünk szerencsére rokonok segítettek. Már gondolkodtam én is azon, ha ilyen nagy hiány van panzió ügyben akkor lehetne ilyet nyitni, hisz a szép, tiszta, cicáknak kellemesen kialakított környezetbe ( ami nem csak 1 kicsi zárt ketrecből áll) szívesen vinné bárki. De a feltételeivel nem vagyok tisztában, mitől teszik függővé.

Állandó állatorvosi felügyelet biztos kell. Hisz saját nyávogóimat is csak olyan helyen tudnám biztonságban ahol oltási könyvet kérnek, s ha kell orvos is van azonnal. De egyenlőre csak addig jutottam hogy szívesen belefognék ebbe a munkám mellett is.

Bár párom ebben nagyon ösztönös, hisz tudja imádom a cicákat. De mivel mi III. kerületben lakunk , szóval ez eléggé bent van a városban , lehet ilyet ott nem is engedélyeznének, csak városon kívül. Hogy másokat ne zavarjon ? Bár a macska elég kis állat. És szerintem nem zavaró. De ezzel biztosan ne mindenki ért egyet.

De azért már érdeklődöm hátha mégis kapnék kedvező választ hivatalos helyről.

Nos minden cicásnak szép napot.