Stylist Creative Commons License 2006.12.13 0 0 15261

Python wrote:

 

"DE a tárainak a minősége kritikán aluli..."

 

Pedig ha "csak" a társzerkezet megmunkálási minőségén kellene javítani, az még nem olyan vészes, ha egyébként konstrukciójában ígéretes. Épp ezért szomorú, hogy a többször megreklamált hibára nem mozdulnak rá végre... :-))

 

"A véleményem az,hogy nem kellene nekünk fegyvert fejlesztenünk..."

 

Pedig nem véletlenül vagytok ti a kísérleti alanyok, mert nagyon ráférne a FÉG-re egy exportsiker. Különben hamarosan "...és Gázkészülékgyár" marad csak belőle. Ez persze megint szemléleti kérdés, vannak olyanok, mint pl. Éhesló, aki megőrzendő értéknek tartja a szellemi fejlesztő bázist, a képzett szakember állományt. És vannak olyanok, mint pl. Taxxx, aki mindennek az életrevalóságát a cash-flow alakulásától teszi függővé....

 

"Összehasonlításként,hogy mit használnék szívesebben,egy új KGP-t vagy egy használt MP-5-öst,egyértelműen az MP-5 lenne a nyertes!"

 

Ezen viszont nem lepődtem meg! Ez olyan dolog, mint hogy az emberek nagy része is inkább egy használt Ferrari Testarossa-t kérne, mint egy új Suzukit. Pedig azzal is el lehet jutni "A" pontból "B" pontba. Csak közben nem élvezel el háromszor... :-))

Üdv:

Előzmény: Törölt nick (15244)