lilywhite Creative Commons License 2006.12.13 0 0 126
Az írásodból tekintve te nagyon szeretnéd véghezvinni, de nincsen rá megfelelő alany, ugye? :-)

A lényeg, hogy ne legyél rosszul miközben csinálod:

1. előtte fél napig, vagy legalábbis jó 5-6 óráig ne egyél semmit, ha eszel is,az ne legyen sok, vagy nehéz kaja

2. minél kevesebbet eszel, iszol előtte, annál jobban fog menni és annél kevésbé lesz hányinger érzeted

3. szerintem a póz teljesen mindegy, én pl. még autóban nem csináltam, de olyan szituban, amit egy autóban is el lehet képzelni, igen, és semmivel sem volt nehezebb, mint más pózban.

4. a lényeg az élvezet. ne gondolj pl. arra közben, hogy jaj, ha mozgok, hányingerem lesz, csak élvezd a dolgot, és zárd ki magadból ezeket a gondolatokat. ez szerintem nagyon fontos, eleinte nekem ugyanaz volt a probléma, hogy arra gondoltam, hányingerem van, amióta nem gondoltam rá rögtön sikerült is!

5.ne hagyd, hogy közbe fogják, pláne, hogy lenyomják a fejedet, ugyanis csak te vagy az, aki érzed, meddig tudsz lemenni, és hogy milyen tempóban (általában lassan) tudod benyelni tövig.ne hagyd hogy irányítani próbáljanak majd, szopás közben lehet de deep throat közben nem ajánlatos, mert ha túllépnek a "határvonalon" akkor nagyobb baj lehet belőle :-)

6.szerintem nem a centi a lényeg, bár 15 centi már haladás ;-) majd ha odajutsz, hogy élőben is kipróbálhatod, akkor próbáld meg minél lejjebb és lejjeb nyomni, persze csak a magad tempójában. általában ha teljesen le tudod nyomni, vagy 1-2 centi kimarad, az már deepthroatnak nevezhető. persze ez farok függő is, van, akinek 15 centis, van, akinek 24 merev állapotban :-) szóval az is lényeges szempont. :)

7.ha pedig úgy érzed, nem megy tovább, nyisd ki lent a garatod, mintha egy óriási fagyigombócot lenyelnél, úgy tovább tud csussazni egy picit még. A farkat pedig a torkod felső részén próbáld lenyomni, ne az alsón, tapasztalataim azt mondják, hogy akkor sokkal hamarabb jön a hányinger.

8.ne fogazz, szopás közben sem ;-) az fáj a fiúknak, nagyon nem szeretik :)

Remélem tudtam segíteni, jó gyakorlást! :)
Előzmény: Edina_91 (120)