vonat35 Creative Commons License 2006.12.12 0 0 271

Üdv!

Allergiásként én is végigolvastam a topic okosságait, nekem is tetszik a 8035-ös. Egy bajom van csak vele, elég bonyolultnak tűnik a por kiűrítése a kezelési alapján.

Esetleg valakinek tapasztalata?

 

Amúgy az elektrosztatikus szűrőben nincs is elektromos csatlakozás, a rajzon csak egy vékonyka szűrőbetétnek látszik a hepa filter helyén, ráadásul nem mosható, ha koszos, cseréld, asztat írják.

 

Egy tesztet találtam a készülékről, a sok dícséret mellett ezt nehezményezik:

 

The only downside I would say about this is the fact that it can be a bit messy when you come to empty the dustbin. I do find that all the dust collected seems to end up in your face, and despite trying to pour it all directly into a bin bag, the mechanisms on the bin mean it is not simply so easy as to 'pour' the dirt out. I think this is something Panasonic could definitely improve.

 

Mérnökként már évek óta azon gondolkozom, hogy miért nem készítenek olyan porszívót, amibe az autók légszűrőbetétje passzolna, mondjuk második szűrési fokozatként. Ez filléres tétel, és elméletileg elég alaposan szűr. Nem akarják az autóipar malmára hajtani a vizet?

 

vonat