krezidiesel Creative Commons License 2006.12.08 0 0 11123

Legalább Neked ne legyenek illúzióid a politikusokkal kapcsolatban!

Az, hogy mi történik nem ők határozzák meg, csak szinjáték az egész.

A háttérből irányitó Elit irányitja nem csak hazánk, de az egész világ politikáját, bábként mozgatnak politikusokat, döntenek háborúkról, forradalmakról, politikusokat, kormányokat buktatnak meg ha úgy kivánja érdekük.

Konfliktusokat keltenek amiket a következő elemeket alkalmazzák.

-pénzügyi krizis, hogy a nép szenvedjen, és követelje a változást.

-befolyásos emberek félrevezetése, akik aztán az "ügy" melléállnak, anélkül, hogy a valódi forgatókönyvet felismernék.

-ezeknek az embereknek a félredobása, amikor már beteljesitették a tőlük vártakat.

-tömegpropaganda, félretájékoztatás, a közvélemény terelése.

-hazugságok, amelyeket a Terv ellenzőiről állitanak, és jóhirük aláásása addig mig az emberek gyűlölettel fordulnak feléjük.

-"bérelj fel csőcseléket" módszer a nyugtalanság keltésére, és mások bátoritására, a fennálló rendszer megdöntésére

stb,stb...

Az "oszd meg és uralkodj" elve többezer éves trükk, de még mindig működik. Ezt játsza most a két töketlen pártunk, és az ország nagyrésze még mindig bedől nekik.

Aki tiltakozni akar ellenük, az szüntesse meg a bankszámláját, vegye ki a pénzét a bankokból, és ne vegyen fel hitelt. Mivel a bankrendszer irányit a háttérben évszázadok óta, akik a betétállomány  20-30-40-szeresét meg tudják hitelezni (virtuális pénz...) , egyetlen módszer ahogy harcolni lehet ellenük:nem állsz velük semmilyen kapcsolatban. Ha nincs hitel, nincs hatalmuk. Nem politikusok irányitanak, hanem azok, akiknek a bankjai  meghitelezték virtuális pénzzel  az ország teljes adósságállományát. A Rothschild birodalom alapitója Mayer Amschel Bauer mottója:

"Add a kezembe egy nemzet fizetőeszköze feletti irányitást, és nem érdekel, hogy ki hozza a törvényeket!".... És a mondás az 1800-as évek elejéről származik...

Előzmény: nájckingdom (11103)