Klaus Matefi Creative Commons License 2006.12.01 0 0 290
Mi motiválhatta a pápát, hogy a Rend 1128-ban megtörtént elismerése utáni 11. évben feloldozta öket minden földi kötelezettség alól? Rövid idön belül pedig hihetetlen gazdagságra, világi hatalomra tettek szert.
Kutatásom során ráakadtam egy Templomosok által kiadott Weboldalra, ami az elöbbi kérdést esetleg megválaszolja:


http://www.artfond.de/templerundgeld.htm
http://www.der-kreuzritter.de/htm/first.htm?/bilder/geschichte/templer1.htm
"Das Geheimnis der Templer"
"Jahwe" als den Satan bezeichnet und den Juden vorgeworfen, den Teufel selbst zu ihrem alleinigen Gott gemacht zu haben. ("Ihr habt den Teufel zum Vater" Joh. 8, 44). Es muss also eine gewaltige Verfälschung der wahren Lehre Christi stattgefunden haben.
Man muss sich nun wiederum in die starke Gläubigkeit jener Ritter hineinzusetzen versuchen, um den Schock zu verstehen, der sie traf. Der Gott, den die Kirche als Vater Christi lehrte, war nach Jesu eigenen Worten der Teufel, den zu bekämpfen er auf die Erde gekommen war."
--A Templomosok titka
"Jahvet" mint sátánt jelöli meg és a zsidóknak a szemére veti, hogy az ördögöt magát tették meg egyedüli Istenüknek (János evangéliuma 8,44 Ti atyátoktól, az ördögtől származtok, és atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Embergyilkos volt kezdettől fogva, és nem állt meg az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor a hazugságot szólja, a magáéból szól, mert hazug, és a hazugság atyja.). Tehát a valódi *Jézusi tanoknak egy hatalmas meghamisítása kellett hogy bekövetkezzen.
Az embernek meg kell próbálnia a Templomosok erös hitébe beleillesztenie magát, megérteni azt a megrázkódtatást, ami öket érte. Az Isten, akit az egyház mint Krisztus apját tanította, Jézus saját szavai szerint az ördög volt, ezt legyözni jött Ö a földre.--
A fenti idézet fotója
Előzmény: Klaus Matefi (289)