Törölt nick Creative Commons License 2006.11.30 0 0 1472
Helyzetek, ami érintik a privát szférát...Ha nem létezne ilyen helyzet, mi értelme lenne a szférának?:)

"miert kell kapasbol feltetelezni,hogy a masik hulye?nem lehet azt mondani,hogy ne haragudj,de vannak dolgok a multamban amirol nem szeretnek beszelni...,ram biztak egy titkot es nem szeretnem kifecsegni,mert megigertem,stb.szerintem normalis ember ezt megerti."

???

Tutdtommal arról beszéltünk, hogy egy kutakodó partner milyen dolgokat találhat meg véletlenül, mellékese, miközben a partenere után kémkedik. Miért feltételeztem én, hogy valaki hülye? Itt épp az a lényeg, hogy aki után kémkednek nincs lehetősége magyarázkodni. gondolom senki sem úgy megy haza, hogy "Szívem, van a telefonomban egy sms egy havertól, ami nagyon személyes, szóval AZT ne olvasd el. Ugye megértesz?"

"ezert a 2 db eshetosegert egy privat szfera nevu falat felhuzni,amikor a szbadsag egyebkent amugy is adott lenne?!...szerintem csak elrontana dolgokat. volt hogy a baratom mobiljat hasznaltam napokig,mert az enyem bedoglott,de egyszer sem jutott eszembe vegigolvasni a benne levo uzeneteket,sot azt sem,hogy kik vannak a listajan.es nem azert mert elvartak a privat szfera neveben,vagy mert eros koncentralas eredmenyekepp megtudtam allni,hogy ne tegyem meg,pedig meg akartam,hanem mert fel sem merult bennem,hogy milyen jo alkalom lecsekkolni."

Szépen meg is magyarázod most a dolgokat! A privát szféra nem "falak felhúzásával" jön létre! Nem azzal kezded, hogy kiadod az utasításokat a kedvesnek, hogy ebben meg abban nem kutakodhatsz, meg nem olvashatod el ezeket meg azokat a dolgokat a telefonomban, a számítőgépemen, stb. Hanem annak magától léteznie kell, ahogy ez Nálad is volt. Te nem olvastál bele a telefonjába, mert eszedbe sem jutott, ezáltal tiszteletben tartottad a magánszféráját, mégha Te nem is gondoltad ezt így végig. Ez így természetes.
A privát szférának itt erősen negatív értelme van a topikban...Gyakorlatilag egyenlő a mélyen örzőtt mocskos titkok kamrájával, más nők tangáinak rejtekhelyével. :) Pedig ez nem így van.
Előzmény: sandhurst (1468)