Első Polgár Creative Commons License 2006.11.25 -1 3 topiknyitó
Sokan hiszik azt, hogy Európa jövője az aggressziv fiatal szinesbőrü bevándorlók és kiöregedett Európai őslakosság közötti harc lesz, amelynek a végén vagy a bevándorlókat viszik el vagonokba, vagy kitüzik a próféta lobogóját Brüsszelbe.
Szerintem meg nem. Európára ugyanaz a szánalmas vergődés vár, ami ma Magyarországot jellemzi.
Az öregedő népesség a békés, jóléti exitálásért cserébe összefog a beilleszkedni képtelen szinesbőrü bevándorlókkal (nálunk cigányok), és balliberális kormányok fogják igazgatni Európát.
A javakat termelő középosztályt agyonadóztatják, lépten nyomon szivatják őket. Az őslakos közép és fiatalkorú lakosság demográfiai kisebbségbe szorul és fizikai, szellemi erőfölényét nem tudja törvényes úton érvényesiteni. A nyugger-menyó kormányok a karhatalom és a sajtó birtokában minden jobboldali kezdeményezést szélsőjobboldalinak állitanak be és a békés rendre való hivatkozással erőszakot alkalmaznak az őket eltartó kisebbség ellen.
Közben megnyitják a határokat még több bevándorló előtt (ld. Gyurcsány román munkavállalók), munkaerőhiányra hivatkozva.
Mindennapos lesz, hogy szinesbőrü rendőrök lőnek agyon szélsőjobboldali tüntetőket (jogosan vagy jogtalanul).
Mire az idős korosztályok kihalnak a bevándorlók többségben lesznek.
Talán a legjobban az angolok fognak járni, akik most okosan magukhoz szivják Kelet Európa életerős fiatalságát, akikre alapozva létrehozhatnak egy olyan bevándorlóellenes diktatúrát, melyet manapság sok filmben látni.
A kontinentális Európa ugyanoda fog jutni, mint Magyarország. Szánalmas vergődésbe, lassú lesüllyedésbe, amelynek a végén a ruszkik, arabok, törökök és a feketék felosztják az EUt, mint Magyarországot a drága szomszédaink..
Egyetlen más kiutnak ebből a csapdából még egy gazdasági összeomlást látok (pl a kinaiak ráteszik a kezüket a közel kelet és ruszki olajra, innentől se olaj, se olcsó kinai gatya), amely miatt a lakosság életszinvonala úgy leesik, hogy a középrétegek fegyveres ellenállásba kezdenek a ballib parazita kormányok ellen mielőtt túl késő lesz.