Dorinesz Creative Commons License 2006.11.17 0 0 45891

Sziasztok!

 

Lenne egy kérdésem. És nagyon jó lenne, hogy ha valaki tudna rá válaszolni, mert már pár hete ezzel szenvedek, és szeretném már tudni a megoldást.

Az a szitu, hogy van nekem egy blogom, ahová szeretnék videót feltenni. Csakhogy ez nem igazán akar sikerülni. A blogban el is magyarázzák, hogyan kell, le kell tölteni egy ingyenes progit, az a neve, hogy Riva Encoder, ezzel át kell konvertálni az akármilyen videót flash videóra (én wmv-t akartam), és így elvileg fel lehetne tenni a cuccot. Namármost én ott elakadtam, hogy letöltöttem ugyan a Rivát, az útmutató alapján be is állítgattam mindent, rányomta, hogy akkor konvertáljon, erre kijött valami hibaüzi, amiből azt tudtam kihámozni, valami video codecet akar, ami valszeg nekem nincs. Nem ért valamelyikötök a Rivához? Nem tudná esetleg megmondani, hogy milyen codecet akar? Én nem ragaszkodom a Rivához, ha esetleg lenne ötletetek, hogy milyen más progival lehet átkonvertálni flash videóra, azt megköszönném.

Már kérdeztem egy csomó embert, akik jobban konyítanak a szgépekhez, mint én, de nem bírtak semmit mondani rá. Még codec-et is keresgéltünk, de egyik se volt jó. Persze ha három óra hosszát rászánunk, akkor biztos sikerül találni valamit, de sajna ennyi időnk nem volt.

Ti vagytok az utolsó reményem!! ~:-))

 

Mindenesetre előre is köszi, ha valaki hozzá tud szagolni a témához.