Princ of Carpatia Creative Commons License 2006.11.11 0 0 14067
Szia Éhesló!
Nagyon megértelek, és a megértésem nem vígasznak szántam. Nem akarok off.-olni ezé leírom a civil meglátásom. (politikamentesen):
Ma sajna, a MH. azt éli meg, ami a "semmire nincs píz, ami inproduktív, kivéve a sajátmagam nívójának a csökkenése" állapotot élítek meg HADERŐREFORM-nak titulálva! Ez azt hiszem világos mindannyiotok számára. Vagytok még nehányan, akik zsigerből látva a dolgokat, mélységes aggodalmatoknak adtok hangot. Sajnos aggódó hangotok azokhoz kik döntési helyzetben vannak, süket fülekre talál, mert többségük a túlélésre játszik. Nem részletezem miért, arról mán sok szó esett itt. A nagydumák, -ahogy látjuk- minden aktuális alkalommal elhangzanak, az aktuális "Illetékes" ( most elvtárstól) felelőstől. A felelős is "-jelben, mert az nincs! Miért is lenne? Mert a sorsotok (Írhattam vó: A Haza sorsa) sajna aktuálpolitikai szintre süllyedt!!!
Mi, az az ok amiért sok-sok éven át, Ti, aki kitartotok, még erről szót ejtenek?
Gondolom, mert hittetek abban az "Úr hangja" kijelentésben: A Csapatok létszáma nem fog csökkenni, sőt a betöltetlen állománytábla fel lészen töltve: Aztán most itt van Eger bezárása, sőt még más felszámolás is, mint ahogy azt vélem szavaidból. (Közben mondom csak, hogy az igért háttérintézmény létszámcsökkenéséről nem hallottam, Bár ennek oka, hogy korosodom, és "szelektíven" hallok, amiről Örnagyasszonyom tudna mesélni! :-) )
Lehet, hogy el kell jussatok egy életkorhoz, ahol mán én is vagyok, hogy NE HIGGYETEK A MALASZTOS SZÉP SZAVAKNAK! Ahogy látod Te is, (és mások is láthatják) csak az újrakezdés az ami boldogulást hoz számotokra. Tudom ez borzalmas is lehet egyes embereknek, (Lásd: Árpapa története), de ne feledje senki: A padlóra kerülés után mindíg a talpraállás jön! (Igaz, mert a bányászbéka seggénél nincs lejjebb semmi, de sikeredett nékem is kikecmeregnem a válságos helyzetből, igaz: q.....szerencse is kellet hozzá!)!
Kedves Topiklakók! Ha most Roland "Ellehetmenni" blogjának népszerűsítését olvasnátok ki szavaimból, van némi igazságérzetetek! Öreg (idős) vagyok már, de én is elmennék!!!
Üdv Néktek: Öreg Csóka
Előzmény: Éhesló (14062)