Dydand Creative Commons License 2006.11.08 0 0 258
Szia!

Nekem is ugyanez a típus van és teljes mértékben elégedett vagyok vele.

A répa (vagy cékla) miatti elszíneződések eltűntetését ne is próbáld, nem fog menni. Valószínűsítem, hogy most a belső kosárra és a körülötte lévő alkatrészekre gondolsz. Ne félj, lassanként majd a neonzöld kifolyónyílás is barnás színt fog kapni ;)))

A répát -nálam- nagyon jól feldolgozza, nem értem mi lehetett Nálad a gond. Természetesen a tv-ben mutogatnott típusok minimál ára 30-35 KHUF, így biztosan jobb hatékonysággal is dolgozhatnak, bár pont a répáról nem mondható ez el, hiszen -ahogy írtam is- azt nagyon jól kicentrizi.

Maradék hasznosítás lehet, pl. almáéból rögtön egy finom rétest, répáét pizzára, margarinos kenyérre, cékláét salátához, szószokhoz stb. Én azt vettem észre, hogy -mivel a legtöbb maradék elég száraz- nem olyan ízeket kapsz, mint ha eredetiben (azaz centri nélküli zöldségekből-gyümölcsökből) készítenéd el azt az adott ételt. Magyarán csak azért, hogy most fel legyen használva én nem készítek egy szárazabb, ízetlenebb ételt (persze lehet dúsítani, de akkor már ott van az ember, ahol a part szakad...) Ráadásul a legtöbb dolgot keverni szoktam: pl almát répával, vagy céklát zellerrel, retekkel, így már egészen más lenne pl. egy almás rétes íze :)

Üdv: dy
Előzmény: Dódy (257)