Zottjoghurt Creative Commons License 2006.11.07 0 0 117

lehet hogy a drágább parfümök igen, de ezek a "feromonos" akármik valószinűleg  sertésekből származnak, ráadásul csak nőstényektől.

 

Itt egy példa, hogy ezeket emberi feromonoknak "adják ki", miközben állattól származnak. Nézd meg bármelyik FM oldalt, ott is "emberi feromonról" beszélnek. Marhaság.

 

pl.

Other companies have tried to harness the power of human pheromones with very little success. In creating androstenone pheromone concentrate, pure pheromones are added to essential oils that produce a scent so effective that it is almost unfair to men! Once you try it, we are sure you will agree.

 

az androstenon lelőhelye:

 

http://images.google.hu/images?&num=10&hl=hu&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&btnG=Google+keres%C3%A9s&lr=lang_en&as_ft=i&as_qdr=all&as_dt=i&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sa=N&tab=wi&q=androstenon

 

http://www.vip-parfumeria.hu/parfumok-webaruhaz/index_pezsmaszarvas.htm

 

Ebből nekem az jön le, hogy a pézsma elég drága alkatrész lehet, ezért használnak a noname parfümösok inkább sertés androstenon-t. Ha van is valamilyen hatásuk az biztosan nem összemérhető.

 

"A pézsma illata finomítja a gyengédség érzését. Szexuális élénkítő hatása is ismert. "

Elég érdekes mondat, hiszen ez sem azt állitja, hogy a pézsma direkt szexuális elénkitő hatású az emberek számára. Csak olyan érzést kelt az illatok lágyitása által.

Ez elég éles különbség. A többi már csak MLM bullshit belemagyarázás hülyéknek.

 

 

 

 

 

Előzmény: Petrov ** (116)