Zsozso007megmondja Creative Commons License 2006.10.27 0 0 376

Kedves Bence!

 

Állításaid nem mindenben fedik a valóságot.

13 db redőny, 5 db redőnyhöz kapcsolható szúnyogháló, valamint 1 db nap ernyő egyszerre lettek felszerelve, és a szerződés megkötésekor jeleztem számodra, hogy a többi szúnyogháló pontos méretét csak a fent fel sorolt termékek felszerelése után tudom pontossan megmérni, majd ennek elkészítésére várni kell.

A felszerelés időpontja nem csak én miattam csúszott, amikor nekem alkalmas lett volna akkor neked nem volt jó. Mind ketten nagyon elfoglalt emberek vagyunk, én ezt tolerálom, te nem annyira.  A vételárat tekintve rengeteg kedvezményt kaptál, és így is adós maradtál 20.000 Ft-al. A szúnyoghálóajtód, ha magad szereled fel, (biztossan fel tudod) kockáztatod az aluminium redőnyöd garanciáit, én hajlandó vagyok ezek után is felszerelni, de nem szeretnék tolakodó lenni, ha ennyire meg szeretnéd tartani azt a pénzt, hát legyen a tiéd.

Megjegyezném, azért ha végig gurulsz a lakóparkotokban, és nem vagy nagyon elfogult azért azt el kell ismerned, hogy a tied a legszebb redőny ebben a kategóriában, amit amikor meg kötötük az üzletet, még azt mondtad, hogy az általad álomhatárnak nevezett összeg alatt van 40.000 Ft-tal. Ehez képest, itt elég jól legyaláztál. Én senkit nem csapok be, a nap 24 órájából, 20-at munkával töltök, igyekszem nem fáradt lenni, ami a fő szezonban nem mindig sikerül, lehet hogy nem vagyok halál pontos, de nem csak egy ügyfelem van, ha elkezdek egy munkát csak megközelítően tudom a végét megsaccolni, sok problémás ablak van, én ezeket is megoldom, (Pl. a te alumínium redőnyöd, más szétvéste volna a házadat, én megoldottam vésés nélkül is, aminek akkor örültél, mert nem látszik semmilyen külsérelmi nyom, és megjegyezném, a motoros redőnyödet nem a villám mozgatja.)Egyébként, az emlitett napon be kellet mennem a bankba, (idönként be kell mennem nekem is, sorban álltam,) erre a napra azt beszéltük meg, hogy több órára lesz szükségem, azt mondtad jó akkor nem mész dolgozni, vagy oda megy valaki.

Én elismerem késtem, hibáztam, szoktam, de úgy érzem neked csak a 20.000 Ft-ra van szükséged.

 

Üdv. Zsozsó

Előzmény: Isidorra (375)