landsmann Creative Commons License 2006.10.20 0 0 222

Szerintem sem valószínű hogy a fertőtlenítő folyadék csípne. Már csak azért sem, mert ha jól tudom, már olyat használnak, ami nem csíp. Például Betadine. Én is ezzel kenegettem a sebet otthon a műtét után, hogy minél kisebb legyen a külső fertőződés veszélye. Nem is volt semmi gond a sebbel, szépen gyógyul. Nyílván nyomtalanul sosem fog eltűnni, de már alig látszik. Nomeg amúgy sem az ember pofáján van a vágás, ami egyből szembe tűnik. :)

Műtét után nekem is volt hasonló érzésem, mint amit leírtál. Úgy egy jó hétig. Főleg akkor, amikor felálltam és kiegyenesedtem. HA ültem, akkor egyáltalán nem éreztem. Ha lefeküdtem, akkor szépen egyre halványabban éreztem, majd egyáltalán nem. Viszont a második műtétnél nem volt ilyen. Én arra tippeltem, hogy nagyon meghúzták a cérnát a varrásnál, ezért felálláskor maga a "cérna" vágott. Persze idővel ez csökkent, hiszen a test alkalmazkodott. De mire a varratszedéás volt, már egyáltalán nem, vagy csak nagyon kicsit éreztem mikor felálltam. De érdekes módon, mikor kiegyenesedtem, aztán pár perc járkálás után "bejáródott", azaz alig éreztem. De minden felkelés, vagy felállás után elég kellemetlen érzés volt pár percig.

Viszont a második műtét után egyáltalán nem éreztem ilyet. Sokkal könnyebben tudtam mozogni. Szerintem nálad is ez lehet a helyzet. Az tényleg olyan égető érzés volt.

Előzmény: partics (221)