Zottjoghurt Creative Commons License 2006.10.18 0 0 10210

Hogyan indítsunk nyereséges piramisjátékot - úgy, hogy meg is ússzuk!
(Jótanácsok fáraó jelölteknek)

 

Figyelembe véve a jelenlegi törvényi szabályozásokat, érdekes megfigyelni azokat az embereket, akik piramissémákat inditanak a profit reményében. A következő lépések betartásával a legtöbb államban megúszhatjuk a hatóságok zaklatását:

 

1. Határozd meg a kompenzációs rendszert, (bináris, breakaway, mátrix. stb..), amely a piramis alakzatra illeszkedik, és termékeket használ közvetítőként arra, hogy az emberek pénzt fizessenek a piramisba. Ajánl egy olyan bonyolult ösztönző jövedelmi rendszert, ahol egyre magasabb szinteket lehet elérni intenzív toborzással és a tizedik szinten már többet lehet keresni, mint a termékeladásból. Mindeki úgy emelkedik felfelé a saját piramisa csúcsára, ahogy a jövedelmük nő az alsóvonaluk vásárlásaiból. Ezért mindenki őrülten elkezd toborozni, hogy ő is a csúcsra kerüljön.

 

2. Fejlessz egy terméket amely érzelmi vagy misztikus vonzerővel bír és túl egyedi ahhoz, hogy össze lehessen hasonlitani a kereskedelemben kapható hasonló dolgokkal. Az egyszerűség kedvéért alkalmazz táplálkozási szakembert vagy gyógyfüvest, hogy keressenek a tudományos folyóiratokban újonnan felfedezett anyagokat, amely segít megelőzni a rákot, csökkenteni a szívinfarktust, lassitja az öregedést, növeli a szexuális funkciót, energiát ad a testnek és az agysejteknek. A legjobb ha ez a kivonat/anyag egy exotikus esőerdőből vagy valamilyen távoli helyről származik. A legtöbb vásárló úgy hiszi, hogy bármi ami exotikus és varázslatos hatással bír az legális is.

 

3. Kombináld ezeket az egzotikus alkotórészeket olyan kipróbált összetevőkkel, amelyeket már hatásosnak találtak bizonyos betegségekre és már számos cég gyártja rutinszerűen. Bizonyosodj meg, hogy tényleg elég egyedi és nem hasonlitható össze más létező késztermékekkel.

 

4. Adj a programodnak egy nevet, amely a sikeresen cseng, pl. “Boldogság Plus.”  Majd adj a termékednek egy elbűvölően csengő nevet pl. “BP++.”

5. Árazd be a terméked összes változatát úgy, hogy az árrés eltartsa distributor hálózatot és tegyél rá egy szép árrést a saját cégednek is.

 

6. Amíg a terméket nem lehet pontosan összehasonlítani más létező termékkel, a 3-

 

4 dollár előállitási költségű terméket $75-ért adhatod el a vásárlóknak.  Természetesen a saját disztributoraid nagyker áron megvehetik $50-ért is.

 

7. Készíts prospektust úgy tüntetve fel a saját készítményedet, mint a legnagyobb fejlesztés a táplálkozástudományban, és ajánld egy kompenzációs rendszerrel együtt, "amely igazán forradalmi pénzcsináló program", azoknak szánva, akik szeretnének "rögtön az elején beszállni" a hihetetlen mennyiségű pénz vagy a "jogdíjas jövedelem" reményében. Ígérj nekik korai nyugdíjba menetelt, utazást, kedvenc hobbi űzését, ha minél hamarabb felépítenek egy "szervezetet".

 

8. Úgy építsd fel a kompenzációs tervedet, hogy olyan illúziót keltsen a disztributorok között, amivel elérhetik a sikert. Alkalmazz egy statisztikust, hogy elrejtsd az adatokat, hogy az új jelöltek és a hatóságok ne lássák át ezt a "nagy lehetőséget", amiből elsősorban csak te és néhány alapító disztributor profitál a piramis csúcsán.

 

9. Vezess be minimum vásárlásokat és mennyiségi ösztönzést a minősített előrejutásért a distributori kifizetési szintekhez. Úgy állapítsd meg a mennyiségi követelményeket, hogy a disztributorokat folyamatos taposómalomban tartsa, miközben megpróbálják elérni a "következő szintet". Természetesen írnod kell egy "Szabályzat és Eljárások" kézikönyvet, amelyben kikötöd, hogy a termékek 70%-át kisker forgalomban kell értékesíteni külső vevőknek. Tíz valódi vevő disztributoronként már hihetővé teszi a direkt eladású céget. [Szerencsére tudod, hogy nem kell betartani ezt a szabályt, hiszen a világon nincs olyan hatóság, amely ezt ellenőrizni tudná.]

 

10. Csatlakozz Direct Értékesítők Egyesületéhez (a DSA-hoz). Ha gyanúba keverednél, hogy a vevőid olyan disztributorok, akik terméket halmoznak fel, vedd igénybe a DSA segítségét, hogy te valójában legális direkt értékesítő vagy.

 

11. Állíts össze kezdőkészletet értékesítési anyagokkal és néhány termékkel a helyi piramisjáték-törvények figyelembe vételével, amely meghatározza azt, hogy mi esik a legális mennyiség alá. Ez nem túl nehéz. A "legális termék" szabályt és más korlátozásokat könnyű teljesíteni. A jó ügyvédek távol tartanak a kínos helyzetektől, amig piramisjáték-iparban dolgozol.

 

12. Az egészet kezd egy indulási fázisú “még az elején léphet be” lehetőség hírdetésével az MLM rajongóktól kezdve a MLM kiadványokig, Csinálj weboldalt és reklámozd erősen azoknak, akik olyan lehetőséget keresnek, ahol előnyös helyzetben léphetnek be “a nyitás előtti fázisban.” [Ekkor mindenki összetöri magát, hogy minél hamarabb ő legyen "az első"]

 

13. Oktasd az "első"  distributorokat hogyan toborozzanak, hírdessenek, tartsanak találkozókat, stb.  [ és leginkább lásd el őket termékkekkel hogy "építeni tudják az  alsóvonalaikat."]

 

14. Igérj nekik nagy csekkeket, amelyek hamarosan jönnek. Még a "sales tréningekre" is be fognak fizetni. [ami valójában toborzás] plusz a kazettákra, könyvekre céges pólókra, weboldalakra és egyéb kellékekre amely hozzásegíti őket a "sikerhez". [az elkülönült "eszköz" üzlet, vagy piramis a piramisban, valójában csak megnöveli a csúcson levő emberek jövedelmét. Őket már nem tudod motiválni pusztán a termékeladások után befolyó jutalékokkal.]

 

15. Fejlessz új termékeket, terjeszkedj más területekre is, és folytasd a "most még az elején léphet be" illúzió hírdetését. Vagy ha az "első hullám" sikeres volt, és a telitődés miatt kiegyenlitődnek az eladások a jelölteknek, akkor fogd a pénzed és fuss. Költsd el a pénzed vagy mentsd át offshore számlákra, mielőtt a hatóságok utolérnek és meg akarnának büntetni.

 

18. Miután a pénz bőségesen folyni kezdett, választhatod a helyben maradást is. Támogathatsz hatalomban levő politikai pártokat, adakozhatsz az igazságügy miniszterek kampányára, pártoktól függetlenül. [Ettől ők le lesznek kötelezve, hogy késleltessenek minden túlbuzgó nyomozati vizsgálatot az álruhába öltöztetett piramisjátékod ellen]

 

18. Adakozz egyetemi kutatási alapítványoknak, és csinálj időzített sajtókampányokat, amely velejárója ezeknek az ajándékozásoknak. Támogasd a helyi sporttevékenységeket.

 

De komolyra fordítva a szót, miután bebizonyitottad, hogy meg lehet csinálni, kérlek add a profitodat egy jótékonysági intézménynek - vagy kezd el lerántani a leplet az MLM csalásokról.

Előzmény: stev0 (10168)