Isidorra Creative Commons License 2006.10.08 0 0 373

Tisztelt Topictársak!

 

Az ember gyakran próbál az intenet lehetőségével élni, ha mesterembert keres. Mi is megtettük, de sajnos redőnyügyben ez nem bizonyult jó megoldásnak. Ezért szeretném megosztani veletek a rossz tapasztalatomat, hogy okulásként lehetőleg senki ne essen ugyanebbe a hibába.

Augusztus elején sikeresen megrendeltük a redőnyöket és szúnyoghálókat a topicban oly nagy tudású és megbízhatónak tűnő zsozso007megmondja nick alatt futó emberkétől.

Természetesen előleg adásával,a házunk teljes redőny és szúnyogháló felszerelésével bíztuk meg. Először persze sejtettük, hogy még a mai napig sem fog teljesen elkészülni vele, állandóan halogatta a munkát, aztán hosszas könyörgések és egyeztetések után nekifogott, majd csak félig csinálta meg. A lemaradt dolgokat aztán ismét hosszas könyörgések után elkezdte pótolni, de a teljes munkát a mai napig nem fejezte be, vagyis immáron két hónapja.Közben a teljes összeget kifizettük, mi, balga jóhioszeműek....

Senkit nem szándékozom ok nélkül sárral dobálni, de ettől megbízhatatlanabb, szélhámosabb mesterrel ritkán találkoztam.

Mindenkit figyelmeztetnék, mielőtt üzleti kapcsolatba lép zsozso007-tel, jól gondolja meg, csak akkor ha van kellő türelme és pénze kivárni a "mestert".

Sajnálatos dolognak tartom, hogy egyesek élve az internet adta arcnélküliséggel mások bizalmába férkőzhetnek és ezzel visszaélnek.

Persze számunkra is jó tanulópénz volt, hogy csakis személyes referencia útján választunk ezekután szakembert.