hamurappi1 Creative Commons License 2006.10.06 0 0 9560

sziasztok,

Úgy nézz ki egyenlőre, hogy a Szentendrei vonalat fogják, 2009 december végig teljesen felújitani, vagyis a visszhangokból ez szűrődik le, a szeptembere BKV -s újságban is erre található, visszautálás, a Szentendrei kocsizint újitják fel 2009 decemberéig, gondolom, addigra korszerű bizber, pálya és talán az új szerelvények is megérkeznek ... Szentendrére.

Gondolom a kocsiszint ezért akarják felújitani..., hogy fogadni tudja majd a remélhetőleg érkező szerelvényeket.

Jó hir a Gődőllöieknek, az előbb emlitett újságban van, egy nagy hosszú felsorolás ,hogy mit akarnak, cserélni újitani, stb .... és a láss csodát a lista legvégén megjelenik a Gődőllői vonal is.Sajnos nagyon lelkesedni nem kell mert tömöt sorban vannak előtünk, és hangsúlyozom, 2856987 -re is amig Gődőllőn nem tudunk elfogadtatni egy rohadt új menetrendet... addig ,hogy lesz itt fejlesztési pénzekért lobbyzás? ez egyben mosolyogtató, meg egyben nagyon elszomoritó...

Egyáltalán azt se értem, hogy minek egy menetrendi osztály, mikor elkészit egy menetrendet, amiben nagyadag "félreértés" van, mert ha csak egy kicsit is ismerni azt a vonalat ahova menetrendet készit, akkor nem csinálni olyan egyidejű vonatmozgásokat ,amit Cinkotán egyszerűen nem lehet megvalósitani.

Na ezért mondom, hogy lehet ő bármilyen jó szakember, és biztosan valószinűleg jók is.De ha az életében nem volt még, Cinkotán a toronyban forgalmista, vagy soha életében nem vezetett a Gődőllői vonalon HÉV-et akkor hogy is érthetné meg az itteni probléma forását?Ez sajnos mindig egy iróasztalszagú menetrend marad.Inkább jönnének ki tanulmányozni, talán sokat segitenének ezzel rajtunk is, akiknek meg kell szenvedni ezzel a szaros menetrendekkel!

ÜDV