Elhaym Creative Commons License 2006.09.27 0 0 3113

Kb októberben biztos lesz ísmétlés.

 

Egyébként ezért a változás:

 

KÖZLEMÉNY


London, 2006. szeptember 8.

A Minimax Media Sro (a Minimax és az Anime+ programok műsorszolgáltatója) közép- és kelet-európai A+ televíziós-üzletágát átruházta az angol-walesi illetőségű AXN Europe Ltd-re (AXN).

Műsorszolgáltatási engedély

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az AXN rendelkezik a nagy-britanniai médiahatóság, az OFCOM műsorszolgáltatási engedélyével, amely - miként a magyar, cseh, szlovák és román szabályozás - megegyezik az Európai Unió médiaszabályozásával (a módosított 89/552/EGK irányelvvel). Az AXN ennek alapján folytatja az A+ program szolgáltatását magyar, román cseh és szlovák területen.

Programkoncepció, a műsor jellege változatlan

Megerősítjük, hogy a napi hatórás műsorblokk azonos frekvencián marad, azaz a Minimaxot követően kerül sugárzásra a továbbiakban is. Ezenfelül az új műsorszolgáltató (AXN) megtartva a népszerű csatorna jellegzetességeit, további fejlesztéseket tervez, amelynek keretében a legújabb és legsikeresebb eredeti japán anime programok is műsorra kerülnek.

A Kábelszövetségek és a Médiahatóságok értesítése

Tájékoztatjuk, hogy társaságaink konzultáltak az illetékes kábeltelevíziós szövetségekkel az A+ televíziós üzletág átruházásról, valamint továbbították az AXN fent említett nagy-britanniai (OFCOM) műsorszolgáltatási engedélyének másolatát is szövetségek részére.

Egyúttal bejelentést tettünk az illetékes médiahatóságoknál (ezek: a cseh RRTV, a magyar ORTT és a román CNA) az átalakulásról, bemutattuk az OFCOM műsorszolgáltatási engedélyt.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a fentiekkel kapcsolatban, kérjük, forduljon bizalommal bármelyik társasághoz. Reményeink szerint a jövőben tovább bővíthetjük együttműködésünket.

Tisztelettel:

MINIMAX Media S.r.o.

Az AXN Europe Ltd egyetértésével

Előzmény: Strange Boy (3112)