bolsh Creative Commons License 2006.09.18 0 0 4129

Kedves v.l.

 

 

Örvendek hogy épp itt voltál. Engedj meg egy hasonló banálisságot; egy ország miniszterelnöke mindig miniszterelnök, még otthon is, akkor is, amikor épp talált kislányokat gyámolít egy kis fincsi söjtöri mandulával és fittelina vellnesszel, amíg az anyukája érte nem jön. Ha ez nem így lenne, erről az esetről mit sem tudnánk.

 

Másik, egy ország miniszterelnöke akkor is miniszerelnök, ha éppen négyszázkétszemközt diskurál elvtársaival, kurvaországozik, nyüvesországozik.

 

Ha pedig szándékosan szivárogtatták ki, a négyszemköztigázoslufi meg sem éri a magasabb szférákat, hanem már itt, ezen sorok közt kipukkan.

 

Nekem, Neked, Nektek lehet magánéletetek, kurvázással, nyüvesezéssel, stb, én otthon mondhatom hogy ez a nyüveskurvaországrontó mit zagyvál itt összevissza? De persze ilyet még otthon se mondok.

 

<<[Hangsúlyozom: nem akarom Gyurcsányt védeni. Oly annyira nem, hogy el sem olvastam az ominózus szöveget...>> Olvasd csak el nyugodtan, tájékozódj!

És hiába nem akarod Gyurcsányt védeni, első, és második ránézésre is úgy fest. Tudod, én tizedszer is rá szoktam nézni' a mondatokra (rá is fogok), de most nincs idő, milyen furcsa, nincs idő(!), pörögnek az események, teljesen új, példátlan kártya került a pakliba. Láthatod, blikkre szemlézve az alanti Babarczy idézetet, mintha most először hasonszőrű véleményen lennél vele. Ha van kedved, fejtsd ki hogy ez esetben Babarczy miben téved, vagy nem téved?!

 

És még valami banálisabb; világunk nyugati felén, egy ilyen kurvásnyüves kiszólásért úgy repülne a regnáló minielnök a picsába, hogy maradhatna Jaltában. (nagyon szép hely)

 

(azt meg ha én tévednék, azt el is várom hogy kifejtsd)

Előzmény: kívül a magyarázat (4127)