Hamburger2 Creative Commons License 2006.09.09 0 0 13391

Kedves Roland!

 

Hassan a lényeget már elmondta. Létezik egy szolgálati út is, amelyet minden kátyúja és akadálya ellenére is végig kell járni. Ha elég kitartó vagy és tényekkel tudsz érvelni, akkor még ott is érhetsz el sikereket. Igaz, arra nagyon oda kell figyelni, hogy kinek a tyúkszemére taposol rá a felvetéseiddel és javaslataiddal. Ha kellő kitartással és szakmai indokokkal hivatalosan bombázza az elöljáróját az ember, azt nehéz letagadni. Tudod, a jelentéseknek vannak nyt.számai és esetleg egy példányt magad is elteszel a gyűjtőívedbe!! Ezeket nehéz, meg nem írttá tenni!

 

A Hengis által említett példákhoz kísértetiesen hasonló gondokkal küzdöttünk mi is nem is olyan régen. Talán meglepő, de a javaslataink többségét elfogadták és megadták, amit kértünk. Igaz, nem másnapra, de záros határidőn belül és legkésőbb a következő váltás már "élvezhette" a beadványaink eredményeit. Még így is sok elöljáróm nagypofájú és fegyelmezetlen tisztnek tart, de ez legyen az ő bajuk, főként ha nem is ismernek!!!

 

Türelem, kitartás és szakmaiság. Ha ezeket némi óvatossággal  vegyítve betartod, nem kell botrányt csapni ahhoz, hogy figyelembe vegyék a javaslataidat. És ezekkel a hivatalos jelentésekkel nem szabad a misszió végéig várni! Addig vagy hiteles, amíg Téged is közvetlenül érint a téma!

 

Főként az óvatossággal és a türelemmel nekem is gondjaim vannak! :)) Azt viszont igyekszem szem előtt tartani, hogy a "kamikaze" akciókat "három nap" után mindenki elfelejti!!!!

 

Hamburger

Előzmény: Farkas Roland (13389)