C_dolgoz Creative Commons License 2006.09.08 0 0 253760

No nézzük.

 

"1. Nem hinném, hogy ez a pár soros meghívó akkora gondot okozott volna, ahány nevelő hozzászólást kapott."

 

Az a te dolgod, h mit hiszel. Ettől függetlenül - ha már kéretlenül beírtad - ne csodálkozz, h szóvá teszi az, akit zavart :-)

 

"2. Nem hiszem hogy egyenértékű 632 db spam levéllel, amit közvetlen te kapsz egymás után a saját címedre, mert az ugye csak véletlen, hogy pont olvasod azt a másik topicot is, ahová betettem a meghívót...

 

5. az igaz hogy nem f1-el kapcsolatos, de gondolom itt olyan emberek vannak, akik szeretik az autósportot...és miért ne érdekelhetné őket ez is?"

 

 

Furcsa dolog ez az internet. Rengeteg info olvasható rajta, mégsem ömlesztve szeretnénk ezeket látni, hanem kategorizálva. Akit érdekel az efegy, az idejön. Akit érdekel a BMW, az a BMW-topicba, akit pedig a drift érdekel, az a drift topic-ba. Ennyire egyszerűen is tud működni a fórumozás .-)

 

"3. az meg teljesen kizárt, hogy mind az 50-et látogatod percenként - ergo rámkattintottál, és kilistáztad a hozzászólásaimat, mint derrick :)"

 

Ez nem nekem szólt, de azért felhívom a szíves figyelmedet, h nem az a lényeg, hogy mennyi idő alatt olvasod végig, hanem az, hogy bármit is olvasnál, ez - az oda nem illő - hirdetés ugrik szembe.

 

"4. ez egy forum, ahová publikusan írhat az ember"

 

Nézd meg lécci a moderálási elveket, és utána gondolod végig. Köszi.

 

"nem személyre szóló meghívás történt, csak egy közvetlen ajánlat."

 

Mint a tv-shopban? Faxa :-)