bolsh Creative Commons License 2006.09.03 0 0 3991

Kedves barbo!

 

Nyugodtan megfogadhatjuk Logofet és Babalaci olvtársaink javaslatatit, melyekben jelzik, hogy itt ezen a topikon is meg lehet beszélni bármit. Szerintem egy ilyen "hívjuk meg.." tipusú topik nem a meghívott személyéről kell hogy szóljon, hacsak nem botrányhős az illető. Úgy érzem inkább arról, hogy ez egy klubszerű csevegde, melyben a fő témairány az lehetne hogy a megszólított címadó mit szól egy-egy felvetett témához, és mi miként reagálunk erre. Most ez a szál éppen hiányzik, sebaj.

 

Az a műsor régen volt, jeleztem hogy még a vezetőjében is bizonytalan vagyok, fiatal voltam, csoda hogy egyáltalán megnéztem ilyen műsorokat. De ha mégis Chrudinák volt, na és? Mint mondottam egy megélhetési médiacölöpnek a kamerát, és az az mögött sejthető milliókat kell elsősorban tekintenie.

 

Farkasházy fasiszta. Ezzel mi a gond? Az hogy fasiszta jelzővel illették? Mert mi az a kizáró ok ami miatt nem lehetne az? Nem ismerem a személyt behatóbban, tőlem lehet fasiszta is, meg kozmopolita is.

Feltételezem hogy neked viszont határozott véleményed róla. Tedd közzé.

(ha már megtetted, elnézést, visszaolvasom)

 

 

 

Balossá, vagy olyasmivé a magyar média vált, erre értettem. Farkasházy csak az egyik szereplője. És azért ilyen bizonytalan jelzővel illettem a sajtót, mert már nem tudom mi a jobb és a bal közötti különbség. Első ránézésre balos a kormány is, de miféle baloldal az amely most készül a tényleg legutolsó még állami tulajdont is eladni? Meg egy hatéves gyerekkel (ebben a gyilkos kórokozókkal egyre sűrűbben és egyre realisztikusabban támadó új világban) a karján orvosi ügyeletre ijedten siető anyukától (nem lehet mindig elérhető 24/24 órás készenlétben a választott gyermekorvos, de az is amúgy 300Ft) le akar gombolni EZER forintot, majd még háromszáz forintos receptdíjon felül kiváltott egyszerű C vitaminra is rátesz +300FT-ot? Mi, és mennyi lesz ennek a vége? Ezek balosok? Ezek kutyaütők. És az médiaértelmiség amely ezen a képtelen helyzeten nem kezd el vitatkozni, hanem csak lapítani tud? Azok is balosok?

Vagy ki meri mondani hogy egy hatéves (és még akárhány) gyereket nevelő átlag anyuka ingyenélő? Azt is egy balos meri mondani?

 

 

 

 

 

 

Előzmény: barbo (3990)