ZsuR Creative Commons License 2006.09.01 0 0 400
Kokuszos cupcake
3 csesze liszt
1 kaveskanal sutopor
1/2 kaveskanal sutoszoda 
1/2 kaveskanal so
5 tojas
35 dkg vaj
2 csesze cukor
1 1/2 vanilia extract
1 1/2 mandula extract
1 csesze aludttej? kefir? (buttermilk)
1/2 kg kokuszreszelek

Kremsajt a tetejere
Melegitsd elo a sutot 180 fokra.
Keverd habosra a vajat a cukorral es ovatosan, egyenkent add hozza a tojastokat es a vaniliat, mandula kivonatot.
Ovatosan add hozza a lisztet, aludttejet felvaltva, aprankent - csak amig osszekeverodnek, nem kell habosra verni.
Add hozza a fele kokuszkevereket.
Kanalazd a kevereket a kivajazott formakba, susd 25-30 percig.
Hutsd le, es a tetejere kenjel kremsajt kremet, majd szord meg boven kokuszreszelekkel.

Kremsajt krem:
20 dkg kremsajt,
1 csesze porcukor,
1 kaveskanal vanilia extract
Keverd ossze alaposan.
(Van aki tesz bele 20 dkg vajat is - nekem ez sok, nem szoktam).