cs.ádám Creative Commons License 2006.08.31 0 0 695
Sziasztok!



Írnék egy beszámolót a hétvégi poroszlói találkáról!

1. nap: Debrecenből kimentem Nyíregyházára, ott találkoztam Balázzsal, (O. Balázs 2cv6 '86) onnan mentünk a találkozóra. Az út izgis volt, láttunk dősövót, vagyis parasztszekeret két lóval :)) , meg volt egy kamion, aminek a hátuljára az volt írva: "Lányok, az enyém 16 méter hosszú!" :)) volt mit mosolyogni. Aztán odaértünk a NYÁRFA kempingbe. Úgy volt hogy sátorban alszunk, de aztán faházban aludtunk egy XM-es párnál. Minden oké, megsütöttük a szalonnát, meg ilyenek, beszélgettünk, Rása Imi pedig nagyon örült az ajándékainak :))

2. nap: Reggel elmentünk egy közeli pékségbe, vettünk reggelinek valót, majd visszamentünk készülődni a kempingbe. Kocsimosás, kajálás, ilyesmik... Kb fél 11re kimentünk a poroszlói Rendezvény Térre, ahol voltak az események. Felálltak a résztvevők, szólt a zene, regisztáltunk, kitöltöttünk egy tesztlapot, ami néhány helyen nagyon megizzasztott minket :) Vettem egy frankó Kacsás pólót a Szugló utcai alkatrészbolttól, és egy találkozós pólót is Schubiéktól. Fényképeztünk meg ilyenek, aztán elindult a felvonulás. Sok helyen megfordultunk, a település lakói nagyon élvezték a látványt, a vége felé a kürtölésbe beleszólt egy szuzukista, akit szintén lenyűgözhetett a látvány :)) A felvonulás után visszamentünk a Rendezvény Térre. Volt ügyességi verseny, szlalom meg tolatás meg parkolás meg ilyenek, aztán ebédeltünk egy nagyon finom halászlevet a Kormorán Étterem jóvoltából. Szenzációs volt az is, amikor egy 10 éves kislány ment végig az ügyességi pályán a hatalmas CX-el. Ezután lementünk a partra, kenuval bejártuk a környéket, párszor sikerült bemenni a susnyásba, jót nevettünk és visszamentünk :)) Aztán fürödtünk, amihez eleinte nekem volt a legkevesebb kedvem, de asszem hogy végül ez megfordult. Itt is fényképeztünk, meg jól elvoltunk, majd indultunk vissza a Térre. Itt egy újabb ügyességi feladat várt minket, egy kb 5*5méteres "ketrecben" kellett megfordulni Y-ozva. (remélem érthető). Utána visszamentünk a kempingbe, ahol hatalmas buli volt Rása Imi 50. születésnapja alkalmából. Egy borkóstolóval kezdtünk, ahol Imi nagyon finom borokkal kínált meg minket. Aztán a téri versenyek eredményhirdetése következett, majd zene, tánc, vacsora, és beszélgetés következett. Ezen az estén már sátorban töltöttük az éjszakát, én hajnalban majd' összefagytam, reggel pedig besültünk :)).....

3. nap: .....Aztán felkeltünk, rendetraktunk a Kacsában, mert irtózatos rendetlenség volt, aztán lebontottuk a sátrat, reggeliztünk, beszélgettünk. Sajtiék hívtak minket hogy lerobbantak Tiszafüred felé, és kéne egy kis segítség. Ez egy hosszú história, de a lényeg, hogy Gábornak (czi.gab) sikerült megcsinálnia a beégett megszakítót. Visszamentünk a kempingbe, Schubi számítógépén képeket nézegettünk, és fel töltöttük rá a találkozón készült összes képet, még beszélgettünk kicsit, aztán elindultunk Tiszafüredre ebédelni. Cápa tálat kértünk hárman, Balázs, Gábor és én, ami magába foglalta a vegyes köretet, a sajttal töltött pulykamellet, a cigánypecsenyét, és a Füredi Finomfalatokat (vagyis falatot :)) Kaptunk egy ajándékcsomagot Gábortól, egy Citroenes szütyő, benne prospektusokkal, valamint régi Citroën Hírmondó számokat. Ezután hazaindultunk. Hazaértünk Nyíregyházára, én felszálltam a vonatra, hazajöttem, beszámolót tartottam, lefeküdtem, és húztam a lóbőrt.



Köszönet a szervezőknek a fantasztikus programokért és helyért, köszi a tulajdonosoknak, hogy sok dekoratív és különleges autót láthattunk!!! Köszönet a Kormorán Étteremnek a remek halászléért, köszönet Rása Iminek a borkóstolóért és a finom babgulyásért, köszönet Gábornak az ajándékokért!!!



Kacsás üdvözlettel: Cserős Ádám