kamilló Creative Commons License 2006.08.09 0 0 1557
"Nem démonizálom a cannabist, bűnnek tartom."

Én meg nem tartom bűnnek a füvet. Már miért lenne bűn, ha a csoki/kávé/cigi/alkohol nem bűn?
Én dohányzom. Egyszerűen nem tudok leszokni a cigiről, ezerszer próbáltam. Bírtam egy két napig, aztán mégis rágyújtottam. Tisztában vagyok azzal, hogy a dohányzás megöl évente harmicezer embert Mo-n. Füvezésbe még idáig senki nem halt bele.
Hogy lehet az, hogy azt a drogot, amely az egyik leggyilkosabb méreg a cigaretta használóit nem fenyegeti a törvény, addig egy ártalmatlan könnyűdrog használóit, a füvezőket, a legszigorúbb módon üldözni rendelik?
A füvel alkalmi a kacsolatom. Nem használtam marihuanát több mint egy hónapja. Átlagban egy két gramm füvet szívok el egy hónapban, már évek óta. Ismerek olyat, aki egy nap elszív annyit, mint én egy hónapban. SOHA NEM OKOZOTT PROBLÉMÁT A MARIHUANA.
A cigi annál inkább, fullasztó köhögő rohamaim szoktak lenni. Reggelente muszáj felköhögnöm azt a rengeteg slejmet (sic), ami éjszakánként felgyűlik. Szúr a szívem, a mellkasom néha. Mégsem tudom abbahagyni a dohányzást.
Félek, hogy belehalok a dohányzásba előbb utóbb, mégsem tudom abbahagyni a cigit. Naponta egy, másfél doboz piros LM-et szívok.

Tudod ci6, bosszant, hogy azért tartasz deviánsnak, mert elszívok egy hónapban egy, max két gramm marihuanát, nem azért mert cigizem. Egyébként már ezerszer belinkeltük azokat a tanulmányokat, amelyek azt bizonyítják hogy a marihuana nem okoz agykárosodást. Te adós maradtál azzal a linkkel, ami ennek az ellenkezőjét bizonyítja, csak hajtogatod agykárosodott, agykárosodott. Nem lehet veled vitázni, az érveinket a legteljesebb nyugalommal ignorálod, annyi mintha le sem írtuk, be sem linkeltük volna. Egy fanatikus vagy. Ha rád gondolok, már értem miért fanatikus az összes moszlim.