Éhesló Creative Commons License 2006.08.04 0 0 12698

Helló,

nagy az olvtársak lelkesedése a PRt kapcsán.

Semmi keresnivalónk nincs ott. Irakban sem volt.

A nagy duma az újjáépítésben való részvételről nem jött be. Béke sincs egyik helyen sem és ha a helyzet így alakul nem is igen lesz addig amíg az utolsó USA-Izraeli zsoldos el nem tűnik onnan.

Nem hinném, hogy ezt akartuk volna 1989-ben vagy bármikor is. Én esküt a haza védelmére tettem, de a szaros politikusaink ahhelyett, hogy a haza védelmével foglalkoznának mindenféle kalandor akcióba hajszolják a honvédeket, számolatlanul ölve a pénzt és a mérhetetlen emberi erőfeszítést idegen érdekek kiszolgálásába. Közben itthon minden a csődről szól, hadseregen belül és kívül.  Az eü. biztosítás elemeit a koszos, személyzet nélküli raktárak mélyéről kaparják össze, páncélozott sebesültszállítónk még nincs, de ha elkészül az átalakított BTR az is egy tragédia lesz a világban alkalkamazottakhoz képest. 1 épkézláb fiatal főtörzs rakta össze egy nyugállományú mérnökkel az összes eü. missziót Tiranától, Pristinán át Al Hilláig. Ebből a semmiből. Nincs egyetlen új eszközünk sem, amit ilyen szigorú körülményekre terveztek és teszteltek volna.

Perce majd a csodatevő CIMIC odaáll a tálib elé és kidumálja a fiúkat a szarból, sírnom kellene, ha még lenne hozzá kedvem!

Mit pampogott volna itthon és a világban bárki, ha a ruszkik velünk vattázták volna ki az afgán megszállást? Máig szégyenként ragad rajtunk a 68-as felvidéki bevonulás. Ez (bármelyik) legalább akkora szégyen.

A terrorizmus okait nem számolhatták fel, mert ennek fő oka az a politika amit évszázadok óta folytatnak "demokrata" européerek a "barbár" népek ellen a világ bármely táján.

Soha nem ártottak hazánknak sem az irakiak, sem az afgánok!

A honvéd a hazát védje ne az USA seggét a világ másik felén, mert hálára, viszonzásra nem, legfeljeb a szolgának járó oldalbarúgásra számíthat!

 

Üdv, Éhesló