socr Creative Commons License 2006.07.14 0 0 466

Nem egyenkénti leölést rendeltek el, hanem széndioxiddal való tömeges leölést. Tehát nem élvedarálást

 

 

Sajnos a tömeg módszerek nem működnek tökéletesen. A CO2 sajnos gáz, elillan. Egy  liba telep nehezen nevezhető zártnak, sajnos épp ezért van kitéve a fertőződésnek is.

Más dolog elrendelni valamit egy pesti íróasztalnál, és más dolog kivitelezni a bodoglári pusztában, esetleg koránt sem együtműködő (síró-jajgató) tulajdonossal a hátad mögött.

Örülj neki, ha kivülálló véleményed lehet!

 

Fölháborodna a lelkem, ha azon az állatorvoson vernénk el az össznemzeti port, aki szerecsétlen éjjel-nappal dolgozott jó néhány napig a gyakorlati életben téve kisérletet a csodás elméletek megvalósítására. Ha húszezer libából 4-5 visszaébredt a CO2 -es kiírtási kisérletből azon a távon, amig a kiirtott libák az ATEV-be jutottak, az olyan teljesítmény, ami egy szükségképp gyakorlatlan (első eset ugye) kollegától szép teljesítmény. Büszke lehet rá. Az, hogy bent az ATEV-nél, ha észleték, hogy van egy-két egyed, ami vissza ébredt és nem tettek semmit az gáz. Pl. azt aki fényképezett az helyett, hogy intézkedett volna élve ledarálnám(vicc).

 

Teljesen tökéletes munkát csak egyedi eljárással lehetne végezni, arról írtam az előző hsz-ben. Ha ragaszkodsz a tökélyhez, ad meg az elérhetőséged és majd szólok neked, ha hasonló helyzetbe kezülök és elhívlak segíteni.

 

"Jól érzed magad?"
Miért kérded? Ha igen, akkor megtépnél? Ha nem, akkor meg ledarálnál?

"Végezetül egy csirke falka nem biztos, hogy különösebben jól érezné magát egy discóban, még akkor sem, ha vannak ott jó kis pipik is."
A nőkre alkalmazott "pipi" kifejezés szexista is, meg fallokrata is. Vagy te talán "kan, bika, kandúr" vagy? Ennél jobban tisztelhetnéd a női nemet. Habár, aki az életet sem tiszteli, attól ugyan mit lehet várni?

 

Elnézést kérek tőled, de sajnos attól tény marad az, amire rá akartam világítani:

A közvélekedésnek sokszor köze nincs a tudományosan bizonyított valósághoz.  Ez így van az állatjóléti kérdésekben is.

 

Tisztelettel: socr


P.S.: Ha vágom a valót és tudom, hogy nő vagy nyilván más képet alkalmaztam volna, de én imádom a jó kis pipiket remélem ők is engem. És ha ragaszkodni akarunk saját képünkhöz akkor bizony én kakas vagyok úgy, mint Zidane bezony.

Előzmény: dracaena (465)