geszthi Creative Commons License 2006.07.11 0 0 954
Persze persze...nem provokalta a szineszkiraly...aha nem.



Index
2006. július 3., hétfő 16:41

Az angol-portugál vb-negyeddöntőn kiállított Wayne Rooney kettészelné Cristiano Ronaldót, állítja a Sun című angol bulvárlap. A húszéves szigetországi futballista azért lett dühös manchesteri csapattársára, mert viselkedésével azt akarta elérni, a bíró állítsa ki őt, és célját el is érte.

...A húszéves angol szabálytalansága után a bíróhoz rohant sárgalapot reklamálni klubtársának, aki meglökte, mire a játékvezető félre hívta Rooney-t, és felmutatta neki a pirosat.

A németországi torna alatt Cristiano Ronaldo többször hangoztatta, a Real Madridhoz igazol. Ezt aztán a Sunnak tagadta, de a napilap egy portugál újságírótól szerzett információt, aki elmondta, a támadó azt nyilatkozta neki, tárgyal a Reallal, és a vb után dől el, hol folytatja.

Kacsintott, mint aki jól végezte dolgát

Az angol-portugál negyeddöntőn nemcsak az MU, hanem egész Anglia ellenszenvét kivívta a portugál szélső, főleg azzal, hogy a kiállítás után a kispadnál lévő edzője és társai felé kacsintott, és félreérthetetlen arcjátékkal mutatta, elégedett magával.

Megítélését javíthatta volna, mikor hétfőn az esetről beszélt egy lapnak, de inkább rontotta, amikor azt mondta: "Miért kérnék bocsánatot? Miért sajnálnám? Inkább Portugáliát ünneplem."
Előzmény: Callie (950)