Commander Pepe Creative Commons License 2006.07.07 0 0 504

Köszi! Most már végre tudom, honnan ered a "JEL". Az eddig i láttam, hogy a balos nickek sűrűn használják, de nem vettem a fáradtságot, hogy utánanézzek. :) De most már végre tudom.

 

Egyébként nem a fórumra gondoltam, bár azért itt is van egy pár elvakult figura.

Inkább ajánlom a figyelmedbe a Klubrádiót és az ATV-t. Imádom, a megszorításokért lelkesedő öregasszonyokat, akik persze előre tudták, hogy ez lesz. Tudták a f@szt. Jól át lettek verve, dobtak nekik eg kis koncot, és ők jól ráharaptak. Bedőltek a 13. havi nyugdíjnak, aztán most leverik rajtuk áremeléssel, vizitdíjjal, stb.

Ezt persze nehéz beismerni, belátom. Meg aztán szükségük is van egy oldalra, ahova tartozhatznak, meg kell nekik egy ellenségkép is, akire ráfoghatják a saját nyomorukat. Sajnos ez így van.

Akad a környezetemben pár időskorú, kinek egész idejét a demegóg politizálás teszi ki. Nézik a HírTV-t/ATV-t, pártállás szerint, és szidják a másikat.

 

Ezt csodás politikusainknak köszönhetjük, akik az "oszd meg és uralkodj!" elvet követve kettéosztották az országot, és a háttérből keltik folyton a feszültséget, hogy ez így is maradjon. És ezt nem csak az Orbánéknak köszönhetjük, mert ezt csinálják Feriék is. Most is csak az ellenzékkel foglalkoznak, hogy ők miért nem támogatják. Ki a faszt érdekel? Majd szóljanak nekik, ha kétharmados törvényekről kell dönteni!

S ha már itt tartunk ez a topicod is ugyanezt csinálja. Te miért Orbánnal foglalkozol? A kormányunk mindent jól csinál talán? Nem fontosabb, hogy mi lesz ezután? Mert az biztos, hogy ez nem Orbánon múlik.

Előzmény: prenotalis (499)