vervejó Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2432

> "Szerintem Te nem tudsz kilépni a játékból, illetve élvezetből való fenekelés gondolatköréből, hiszen csak ezt ismered, s ezért nem tudod elképzelni azt, hogy lehet olyan is, amit írtam."

 

Nem csak ezt ismerem. Sportolóként is volt részem verésben, ez sokszor velejárója volt a komoly versenyfelkészüléseknek, csak a társaimmal ellentétben engem az is felizgatott, pedig az edzők nem erotikus élménynek szánják az ilyesmit.

Én csak azt mondom, hogy a sport talán az egyetlen olyan dolog, ahol a testi fenyítésnek, mint teljesítményfokozónak helye van. Mégpedig azért, mert vannak pillanatok, amikor a sportoló, bárhogyan akarja, nem tudja fokozni az edzés intenzitását, mert halál fáradt, holtponton van, és ilyenkor nem elég, ha mögötte áll az edző és legfeljebb szóval bíztatja. És amikor a "gyerünk már" nem segít, akkor a bot még mindig nagyon sokat tud lendíteni a dolgon. Azt hiszem akkor is ugyanígy elfogadtam volna ezeket az edzői módszereket, ha nem izgatna szexuálisan, ugyanis a hatása vitathatatlan.

Ugyanakkor az élet más területein "normális" emberben fel sem merül a verés, mint ösztönzés. Normális emberen most azt értem, akit nem izgat szexuálisan a fenekelés, de nem állítom, hogy ő a normális és mi vagyunk a betegek, ezért tettem idézőjelbe.  

Ha mondjuk olyan edzésre járnál, ahol az edző rendszeresen keményen elverne, akkor a rendrakás érdekében már eszedbe sem jutna ilyesmi, egyszerűen elpakolnál akkor, ha már nagyon zavar a rendetlenség, mert akkor az ilyen irányú (esetleg saját magadnak sem bevallott) vágyaid már ki lennének elégítve. Én is akkor kezdtem el spankingpartnert keresni, mikor a sérülésem miatt (még mindig nem tudom, hogy csak átmenetileg vagy végleg) visszavonultam.

Ne haragudj, hogy én magyarázom Neked, hogy mire vágysz, de szerintem így van.

Előzmény: rendrevágyó (2431)