brady Creative Commons License 2006.06.06 0 0 99

Több könyvet is olvastam erről a témáról. Ezt speciel nem.

 

Mikor először felmelegíteték ezt a 86-os 0-6-os égést azt gondoltam, hogy eltelt 20 év és mi már az ilyen vereségeket is "ünnepeljük". :-)

Van mire "megemlékezni", hiszen a Mexikóba vezető út tényleg szép volt , az ott történtek, meg sajnos tényleg felejthetetlen. A legnagyobb baj viszont az, hogy azóta sem tudtunk nagy világversenyre kijutni, ami némi gyógyír lehetett volna a sebrekre. És az is eszembejutott, hogy ha még 10 évig nem jutunk ki sehová akkor majd azt mondjuk, hogy 30 éve kaptunk ki a ruszkiktól, és azóta is visszasírjuk, mert akkor legalább kijutottunk?

A múltból nem lehet megélni, lépjünk már tovább!
És ha már ennyire felbolygatták a régi dolgokat, akkor meg lehet, hogy most tényleg nem kéne abbahagyni. Leültetni akkori kapitányt, játékost, újságírót, sportvezetőt, stb.  és szemtől szembe beszéljék csak ki a dolgokat. Hátha kiderülne még pár dolog amiről nem tudunk. Utánna pedig továbblépni a dologkon és előrenézni!

Néha már azt is unom, hogy a 6-3-at emlegetik, pedig arra tényleg büszkék lehetünk, de tényleg kellenek már az új sikerek, mert úgy nőnek fel a mostani fiatalok, hogy nem marad a magyar futballból sikerélményük. 

 

Előzmény: zeuszka (96)