buth Creative Commons License 2006.05.31 0 0 11221

GyökiII, szvsz nem kellett volna! Az egyenruha lejáratása teljesen más terület! Az egyenruhát nem tudod ott lejáratni, ahol ugyanolyanok vannak! Ahol a különböző nemzetiségű "bajtársaid" örömmel szorongatják a kezed, hogy végre magyarok, sőt beszélgetni lehet velük, mert egyikük érti a hazaiak nyelvét! Nekik tetszik a magyar ruha, tán azért mert még nem hordták. A bocskai sapka kelendő csere cikk! Ebben a közegben, ahol tábori körülmények között vagy, este kantinban vagy és barátkozol azokkal akik az életről hasonlóan gondolkodnak, akkor nem tudod lejáratni az egyenruhát, ha zsebre teszed a kezed, vagy netán a régi, de jó öv van rajtad!!!

Az egyenruhát a közterületen mocskosan megjelenő egyenruhások (Ht, szerződéses, nyá, s jogtalanul viselő), az egyenruhában ordibálók, stb. tudják lejáratni! S mégegyszer mondom, ott, ahol megbotránkoztatásra képesek!

Szerintem, ha az a kép jelenik meg, ahol csak az én övem az ami szemet szúrhat, bár szerintem semmi oka erre, akkor senki sem botránkozott volna meg. Esetleg néhányam azok közül, s most nem név szerint említeném, akik eleve fenntartással viseltetnek a MATASZ-szal szemben, de még soha egyenesen nem merték elmondani, csak keresztebe tettek, ahol csak tudtak!

Előzmény: Gyöki II (11217)