saels Creative Commons License 2006.05.21 0 0 9899
Szia, köszönöm a választ,

nem félek tőle, hanem attól hogy fel kell bontani a házat miatta ami tetemes pénz, ráadásul a burkolatok is bánják, a fürdőszoba csempéjét se lehet már kapni, pótolni meg hülyén néz ki, tehát inkább egy kis beruházás mint aztán egy NAGY :)

De mint mondod a vízkalapácsot (kő nélkül:) jócskán hallani, tehát akkor érdemes ellene tenni valamit - ha halljuk hogy a jelenség fennáll.

Tehát azt mondod, hogy gyakorlatilag tágulási tartály nagyon jó vízkalapács ellen.

Köszönöm!

Egyébként került víz a túlfolyó vödörbe, pedig a MESTER szerint száraznak kellett volna lennie. Hát nem az, tehát nem kétnaponta, hanem hetente kell majd kiönteni a vizet.
Egyébként vitatkoztam a MESTER-el a tartály előtt hogy minél nagyobbat tegyen be. Azt mondta felesleges. Erősködtem. Végülis 2,5L-es lett, pedig minimum 3 literesben állapodtunk meg.
Én azért gondoltam hogy az általa ajánlott 2L-es kevés lesz, mert elég tetemes mennyiség ment a túlfolyón át a vödörbe, és úgy saccoltam hogy az egy 2,5L-es tágulási tartály 2,5L-es térfogata ehhez kevés lesz. Lehet hogy nekem volt igazam? De akkor mit számít ezek szerint az hogy valaki 40 éve vízszerelő?
És még a vezetékszívárgás is...

"mesterektől ments meg, Uram, minket"
Előzmény: enginer (9895)