Andib Creative Commons License 2006.04.23 0 0 1192

Kedves n1

 

Elsosorban hozzad szolnek.

Igen, en vagyok az aki kivalt abbol a bizonyos magyarokat segito csapatbol, de valoszinuleg nem veletlenul. Ha szemelyes problemad van velem akkor megirhatod az emailemre, biztosan oka van annak hogy nem kedvelsz/ kedveljuk 1mast.

Sajnalom hogy barmilyen forumba belekukkantok, mindenutt azt latom hogy az emberek 1mast bantjak.

Lehetnek eltero velemenyek dolgokrol de attol meg nem kell negativ velemenyt alkotni a szemelyrol...

Szallasadassal foglalkozom, es ha valakitol rossz szajizzel valok meg az sem az en hibambol tortenik... Az en erdekem hogy a lakoim minnel tovabb nalam maradjanak es jol erezzek magukat, es ehhez a lehetosegekhez merten probalok en es a munkatarsaim is a segitsegunket nyujtani de a cegnek vannak eloirasai amit be kell tartani kulonben mukodeskeptelen. Ezekrol a szabalyokrol minden lako bekoltozes elott tajekoztatva van, eppen az ilyen negativ kritika elkerulese vegett.

Sajnos nem tudunk mindenkinek a kedvere tenni, de annak orulok hogy cegunk rohamosan fejlodik es hogy sok a pozitiv visszajelzes.

Ha bemesz 1 etterembe es nem izlik az etel akkor nem mesz oda tobbet, mert utalod az indiai kajat...pedig ki van irva hogy INDIAN RESTAURANT...

Bocs a hasonlatert, de en oszinten elmondom mindenkinek milyen lehetosegek vannak + ha a szallas nem megfelelo akkor lehetoseg van a cserere, vagy keresek neki mashol lakast vagy szobat, de csak ha megkernek ra.. Nema gyereknek anyja sem erti a szavat :)  

Remelem nem sertettelek meg kedves n1, de en felvallalom magam, de te vajon megtenned e ugyanezt?

 

Előzmény: n1 (1174)