Kuruc71 Creative Commons License 2006.04.22 0 0 10439
"Ezt a hozzászólásodat úgy vitatom Kuruc, ahogy van!"


Szuverén, és elvitathatatlan jogod. Ettő szép, és jó a demokrácia.

Azonban a véleményem többekkel együtt fenntartom, hogy a MH kül, és belkomunikációja gyenge. Nem személyesen téged minősítelek, hanem a végeredményt.


Egy példa ami talán szemléletesen mutatja be miről beszélek.


Tudod hogy hívják a "szerdzsók" és jó néhány ht a www.honvedelem.hu portált ???


MESEMONDÓ !

Amíg azoknak akiknek az életérőlszól ez a portál és ez alapján a leg autentikusabb a véleményük, a fenti minősítéssel iletik a portált addig szerintem a kritika jogos.


Árvíz !

Mit csinálnék én ?


Létre hoznék a KOB-on belűl egy sajtócsoportot. Minden egyes laktanyába ahová a katonák vezényelve vannak( Szolnok, Szentes, stb ) küldenék egy fotóst hogy annyi fotót készítsen de ÉLETSAGÚT amennyi belefér. A fotók szoljanak a katoáról aki 3 hete nem látta családját de 16 ( nem tévedés ) dolgozik. Szoljanak a küzdelemről, egységről, fradságról, technikáról, civilekkel való kapcsolatról,stb, stb.
Ebből a napi sajtó kiszolgálásán kívűl egy glériát nyitnék a honlapon , sőt később más forumokon is bemutatnám őket.

Naponta, kétnaponta sajtótájékoztatót tartanék, hogy hol merre, mit csinálnak a katonáink. Minden nap kiemelve egy egy szinesebb részt, vagy céloznék egy két részletre. Pl A helikoterek megállás nélkül szállítják a homokzsákokat, hogya három falut megvédjék. Mind a pilóták mind a technika az átlagostól messze nagyobb terhelésnek vannak kitéve. Így valószínű MH-nak előre kell hozni a hlikopter beszerzését, hogy a képességünk hogy megvédjük falvainakat megmaradjon, fejlődjön.

Na így lhetne kitörölni a civíl társadalom tudatából azon régi sztereotípiákat, hogy a katonák "ingyenélők", a rájuk költött pénz csak "kidobott pénz" stb, stb.



Szóval itt egy ragyogó helyzet amit ki kell, ki kellene használni, de nem tudjuk annyira amennyire kellene.



Miért ?
Előzmény: porhó (10434)