Infós Creative Commons License 2006.04.11 0 0 6900

Egyetértek, szeretném, szeretnénk megismerni a rendszert, lehetőleg minél aprólékosabban, akár személyes megtekintéssel is. :)

 

Az izmus kérdésében egyet értek, sajnos a Máv utasításrendszere pl. nem ismeri a távirányítós (gyseves) Boboval való tolatást, ami talán egyedüli Magyarországon. Azt vettem észre, hogy az ilyen nagy fontosságú leírások, mint pl. egy forgalmi utasítás vagy akár egy új jogszabály, a tények mögött kullog, utólag kerül módosításra. Remélem, hogy G. Bear által felvetett, "félig" kész utasítás-módosítás ezen túllép, olyan fogalmakkal fog operálni, melyek csak a jövőben válnak napi szinten használhatóvá, de legalább a lehetőségét megteremtik.

 

Nagyon bízok benne, hogy erőd és időd engedi, hogy minél több, minél színesebb, minél sokrétűbb infókat osszál meg velünk az új biztosítóberendezésről, az ezzel összefüggő pályakorszerűsítésről, az esztergomi vonatok "itteni" közlekedéséről, egyéb, sokak érdeklődésére számot tartó eseményről. :)

 

 

Megj.: bár nem szívesen teszem, de tények hiányában sajnos találgatok, találgatunk, kombinálunk. Ha valami nem tiszta, tedd a helyére, hagy tanuljunk egy kicsit az újból. A bírálat pedig mindig jobbító szándékú, legalábbis részemről.

Előzmény: korrektor22 (6896)