sichonor Creative Commons License 2006.04.09 0 0 6874

Ez igen! Gratula! Így lehet valamit megbeszélni-tárgyalni. Az írásodban semmiféle

"rosszat" nem találtam.

Neked is sok mindenben igazad van. Viszont van már olyan HÉV vonalunk, amelyiknél nem kell mindíg a rosszabbat sugalva megközelíteni:

Gondolok itt a 100 ft. és ennél is nagyobb összeg otthagyása a tartószkodó asztalon- a nyakamat tenném a pengére-hogy ott is marad, amíg nem jön érte a gazdája. Ha el is viszik, odadják a diszpécsernek megőrzésre. A műszaki cikkek:

tévé,-rádió,-kévéfőző,- mikró megtalálható a tartiba. Sőt a számítógép(et)-(ket)

a söfőrök adnák össze. Csak a net kábelt kellene megosztani egy kis jóindulattal.

De azért megemlítem, hogy itt sokkal kevessebb a GOND,  csak egy példa: itt ugyan is nem engedik - hogy belső bérfeszűltség uralkodjon 220-400 ft különbség legyen a söfőrök között. Mert ugyanis bérfelzárkoztatási rendszert valósítanak meg-ez már azért UNIO-s DEMOKRÁCIAI utat közelít meg. Ami dicséretes. A motorász véleményére adva döntöttek ez ügyben. Bocsi, csak egy példa volt. Ezt a részt nem kívánom tovább feszegetni.

Ott a WC tisztaságának megőrzése és a WC papír ellátása ALAP. De még sorolhatnám...

Egy szónak is száz a vége: BE KELL ISMERNI, HOGY MA MÁR A NETEN IS EGYRE TÖBB ÜGYET LEHET INTÉZNI. S amikor  már csak egyetlen egy feltétel hiányzik a kébel, akkor... ne kelljen a diszpécsernél... mert lehet, hogy zavarnám.

 

Ha ezen a helyen az ALAPOK tisztázva vannak, akkor már csak idejében kell a vonatot átvenni-nem szabad ez miatt késést okozni. De adjuk meg ezen a helyen a net demokratikus lehetőségét.

 

Abban viszont teljes igazat adok, hogy ELŐFORDÚL, HOGY A DOLGZÓ RONTJA EL SAJÁT MAGA (MAGUK) HELYZETÉT.

 

Köszönöm a figyelmet. 

Előzmény: G. Bear (6864)