Ferenczy Géza Creative Commons License 2006.04.04 0 0 10313

Hát szerintem  megérjük- én már talán nem-,hogy országunkban az ért a fegyverforgatáshoz (természetesen a fegyverhez kötelező ismeretek és önfegyelem és jogismeret nélkül, aki a demokrácia,  a magántulajdon szentsége ellen lép fel, vagy egyszerüen polgártársát kívánja terrorizálni.

Úgy gondolom a honvédség felszámolása hasonló valamifajta öncsonkításhoz, amit e nemzeten elkövettek.

Gondoljatok továbbá az állóképességre (a 100 kiló feletti sumó-kinézetű ifjaink egy facsemetét képtelenek elültetni) egy órás misét nem tudnak végig állni. Cigányaink alapvető higiéniai és mentálhigiéniai ismeretek nélkül érnek férfivá és szaporodnak készítik a nemzet időzített bombáját.

A média önti a remekbe szabott műveket ahol a pozitív hős az aki hamarabb öl.

Nekem fájt a lelkem a hadsereg korcsosulásakor,s rossz szemmel néztem a pocakos, italozó, nejlon szatyorral járó tiszteket (nem keveseket).Jobban fáj viszont a Honvédség likvidálása miatt, ami azért magába foglalta az országos férfinevelde lehetőségét, ha már régen nem is éltek vele.

Egyszer már pengettem hasonló hangokat, de a Néphadsereg valóban igaz vadhajtásaival úgy vágott valaki pofon,hogy elment a kedvem. Mint egy meggyötört, de Mátyás óta katonákat adó család utolsója itt adok hangot a magyar honvédek, a magyar hős honvédek áldozata melletti szimpátiámnak .

Minap egy menetdalversenynek voltam utcai járókelő tanuja. Hááát elszomorodva hallgattam arról is, hogy valaha katona voltam.

Nekem kicsit az az érzésem, hogy nem kell se Hon,se Honvédelem. :-((((