Toto_HU Creative Commons License 2006.04.01 0 0 33975
Embörök!

Érdekes dolog törpént, és tanácsot kérek. Eléggé be is vagyok fosva.
Szóval: ma hajnalban pénteki partiról hazafelé baktattam, és nem éreztem magam olyan állapotba hogy átkeljek a puporkás Nyugati aluljárón (mivel ittunk, nem is vittem magammal hw88-at csak dezodort), ezért fent mentem át. Mivel marhára szólított a természet, így muszáj volt betérnem a felüljáró váci úti vége alá némi folyóügyeket rendezni.
Ahogy botorkálok a fal felé, belerúgtam valami tárgyba. Megvilágítottam a lámpámmal, és egy érdekes tárgyat találtam. Íme (a kép már itthon készült)





azt hittem először hogy vmi jobb minőségű játék, vagy airsoft, így perszehogy felvettem és hazahoztam. De otthon kb 2 másodperc alatt kiderült hogy ez nem játék..... a tárkioldóval szépen kigyött a fullra betárazott tár is...
Emberek, MOST MI AZ ISTENT tegyek?? Megtartani nem lehet mert folyamatosan azon parázok hogy mi lesz ha megtalálja valaki. Jardra bevinni megintcsak nem lehet, már kívül-belül tele van az ujjlenyomataimmal, és ki tudja mit csináltak vele korábban, jönnek a kényelmetlen kérdések, tán még az engedélyemnek is fuccs egy időre.
Dunába dobás kézenfekvőnek tűnik.
Más egyéb ötlet??????
Alig aludtam, kész vagyok, mi a f.szt csináljak????