Fürtöske Creative Commons License 2006.03.23 0 0 9248

Szóval jól gyanítottam én is az időt.

 

Ennek az a lényege, hogy ezek a tetük a maguk által kitalált 2004 október - 2005 februárig időszakot hasonlították össze az általuk mért 2005 október - 2006 februári időszakkal, és ez alapján jött ki nekik a 200000.- Ft különbség. Mert küldtek egy mellékletet is, amin ezek az állítólagos időpontok szerepelnek az általuk kreált adatokkal.

Ők pont azt az időszakot mérték, amikor ezerrel megy csapágyasra a villanyóra, délután 3-kor már fel kell kapcsolni a villanyt, megy állandóan a fűtés, a keringető szivattyú, stb, stb, stb,

Aztán meg nyáron szinte semmia hűtőn kívül, mert még este 8 - 1/2 9-kor süt a nap, meg egyebek. TV sincs bekapcsolva, mert ameddig lehet, kint vannak a kertbe. Ilyenkor meg majdnehogy áll az óra. Ezért jön ki az éves általány havi sokkal olcsóbba.

Na, ezt a havi sokkal olcsóbbat hasonlították össze szerintem a mért időszakkal, és éves viszonylatban ilyen adatokkal ki is jöhet talán ennyi. De miért nézik ennyire hülyének az embert????

 

Ráadásul kb. 2003 óta nincs semmilyen havi adatuk az éves általányon kívül, ami összehasonlítási alap lehetne, és elmehetnek a gennyes annyukba (bocsi).

 

Ennyi....