G. Bear Creative Commons License 2006.03.23 0 0 6802

 

Ja, bocsi és még valami.

 

Írtam volna olyat, hogy csak a műszakiak értenek a műszakhoz??? Vagy olyat, hogy te azt írtad??? Sajnálom, nem is vettem észre, úgy tűnik tényleg jobban kell figyelnem...

 

... még mindig nem találom, pedig sokadszorra olvastam át. Nem lehet, hogy csak te hallottál ki valamit, ami nincs ott? Mindenkinek az írásában, mondanivalójában előfordul, hogy (pláne akarattal) mást lehet kiérteni belőle, mint amit ő írt, vagy akart írni, talán még a tiédben is. Arra szándékosan nem is akartam reagálni, amit ki lehet belőle érteni.

 

Nem értem mi a célod, illetve miért célod, hogy rendszeresen megpróbálj viccet csinálni bármiből, amit felvetek, teljesen mindegy mikor, hol és milyen témában, ahelyett, hogy a konkrét szándékkal, illetve tartalommal foglalkoznál. S ha nem sikerül azt, akkor engem próbálsz lejáratni, vagy nevetségessé tenni. Igazából, ez sem zavar különösebben, de javasolnám, hogy ha van személyes problémánk, akkor azt ne itt rendezzük, mert talán nem ide való, és eltereli a figyelmet másról. Az pedig ugye nem cél? Nekem nincs gondom veled, s nem is tettem neked keresztbe (legalábbis nem tudok róla és szándkomban nem állt). Ha neked van valami személyes témád velem, továbbra is bármikor állok szíves rendelkezésedre a 42-317-en.

 

Üdv: G. Bear

Előzmény: Méregzöld (6786)