öreghalász Creative Commons License 2006.03.08 0 0 508
Kedves, drága fórumozók!
Rettenetes és döbbenetes hírt kell közölnöm veletek. Kiszállok ebből a remek elmeszociális fórumból, mert folyamatosan hányingerem van tőletek. Jellemes, tisztességes ember nem gyaláz másokat. Főként nem indok nélkül. Ha az nem elegendő ok, hogy megszálottan ellenséges és véresszájú kirohanásaitok nem találnak sem nyitott fülekre, sem követőkre. Miért nem léptek elő és mondjátok el a véleményeteket a lakossági fórumokon vagy a képviselő-testület ülésein. Akkora marhaságokat írtok nagy tudálékosan, hogy az inkább nevetséges, mint felháborító.
Ez a fórum csak az egyetértőket várja, süketek és vakok vagytok és még örültök is ennek. Nem szeretitek, de utoljára még jellemezlek benneteket:
1. Senior Önkormányzó a legnormálisabb, még a tévedését is be tudja ismerni. Nehéz megérteni, hogy mit keres köztetek. Talán Ő is szeret néha belerúgni valakikbe, anélkül, hogy bántódása esne.
2. Kerekhegy olyan, mint a vadász, aki mindenre tüzel. Hübele bum, adjunk neki, mert nem hajlandó konkrét információk nélkül gyanúsítgatni. Hát nem elég, ha én azt mondom lopnak, csalnak, hazudnak. Ő soha nem fog megváltozni, igazi tulok marad élete végéig.
3. Saabit nem igazán értem. Először udvariasságot kért, azután puff belecsapott a Ti húrjaitokba. Kár érte, szerintem értelmes ember csak rossz befolyás alá került.
4. Szkitty egy olyan pók, aki megszövi hálóját, majd maga esik bele, és égtelenül el kezd hadonászni. Ő igazi pszichológiai eset. Hiperaktív, meggondolatlan és teljesen alkalmatlan a logikus gondolatvitelre. Kapkodó, következetlen, bárkit, bármikor eláruló típus. Vigyázzatok, hogy soha ne tegyétek ellenségetekké, mert könyörtelenül bemárt benneteket minden létező helyen.
5. Perszy egy szerencsétlen áldozat. Ő valóban szeretne nyugodt kiegyensúlyozott lenni, de nem hagyják neki. Ha viszont begorombul, akkor úgy viselkedik, mint elefánt a porcelánboltban. Ő egy örökös áldozat. Mindig ki fogják használni, félre fogják vezetni és meg fogják csalni, ha nem áll sarkára.
5. Regisztrálatlan a nagy mahinátor. Velejéig kétkulacsos, tudálékos, kétszínű, felszínes figura.
Már az első hozzászólásaim után írt nekem egy e-mailt, hogy tulajdonképpen mennyire egyetért velem. Közben a fórumon meg igyekezett támadni. Soha, senki se fordítson neki hátat.
6. Bravúr egy indulatos vadmarha. Fogalma sincs semmiről, csak szeret höbörögni és másokat sértegetni. Neki az erőszak a lényeg. Agresszív pszichopata.
A többieket nem érdemes jellemezni, mert túl kevés a hozzászólásuk az alapos értékeléshez. A felszínesség pedig a Ti műfajotok.
Hát barátaim könnyes szemmel búcsúzom. A fórumotoba többé nem írok és nem is keresem fel többé. Megyek egy másik fórumra, hogy ott is tükröt tartsak.
U.I. Szerintem egy hónap múlva meg fogtok szünni a dögunalom miatt.
És Perszy nézz egy kicsit az asszony körmére, ezt komolyan mondom!