regisztrálatlan Creative Commons License 2006.03.08 0 0 504

Kedves Mindenki!

 

Évértékelő állománygyűlést tartott tegnap a Budaörsi Rendőrkapitányság, az azt követő sajtótájékoztatón, utólagos engedelmetekkel ott voltam. [Pedig nem vagyok rendőr.]

 

Amiért ezt szóba hozom, az az, hogy Ignácz István Pest megyei rendőrfőkapitány bejelentette: elege van a rendőrségnek abból a kritikán aluli közlekedési morálból, ami ma egész Pest megyére, de különösen is az agglomerációs településeken közlekedőkre jellemző. Mindezek miatt erre az évre kőkemény rendőrségi akciókat terveztek be a gyorshajtók, ittas vezetők, szabálytalankodók kiszűrésére, bíróság elé állítására - sőt azt is el kívánja érni a rendőrség, hogy a bíróságok valóban olyan ítéleteket hozzanak az ilyen közlekedési bűncselekmények ügyében, amelyek ténylegesen elrettentő hatásúak lesznek.

 

Solymáron április-májusban biztosan lehet számítani ilyen akciókra, amikhez a helyi rendőrök mellett a főkapitány már igényelt idegen, földrajzilag bármely területen bevethető rendőröket is, a REBISZ-től (Rendészeti Biztonsági Szolgálat). Szóval most kezdjetek rászokni a normális közlekedésre, amíg nem késő. Én szóltam.

 

Remélem, eléggé ON volt a hozzászólásom? ;-)