öreghalász Creative Commons License 2006.03.08 0 0 500
Kedves Perszy!
Ez az! Lássuk a fogad fehérjét! Annyit hallottam már tőletek a rossz stílusomról most végre megmuttatad milyen a jó. Azért, ha nem haragszotok én inkább maradok a magam rossz stílusánál, de azért gyönyörködöm a tiétekben. Jó nézni, hogy milyen okosak vagytok. Meindenki korrupt, buta gazember kívéve azt a 4-5 embert, aki ki akarja sajátítani ezt a fórumot.
Miért takarodnék innen drága Perszy barátom. És mond, ha ezentúl azt írom, hogy borzalmasan rettenetes az önkormányzat, és Ti vagytok a tutik, akkkor maradhatok?
Még szerencse, hogy nem vagy kirekesztő.
Én csak folyamatosan azt mondom, hogy így semmit sem lehet elérni. De ez belőletek előhozza az állati ösztönöket. Hm, érdekes demokraták vagytok.
Egymásban erősíthetitek sajátos hiteteket, de eléggé nevetségesen néz ki a vagdalkozásotok. Egyre inkább az az érzésem, hogy néhány pszichotikus beteg terápiája ez az oldal. Ha pedig ez segíti elborult elmétek gyógyulását, akkor nagyon jól csináljátok. Hát így álunk kedves alkotótárs.

U.I. Ha ennyire elégedetlenek vagytok miért nem költöztök egy másik faluba? Ahol az önkormányzat szép, barátságos, becsületes és első szigorú szavatokra azonnal átadja a vezetést nektek, a szuperokosoknak.
Előzmény: perszy (493)