insanetuning Creative Commons License 2006.03.08 0 0 499

Tisztel Hölgyeim és Úraim!

 

Én sokat autozom az önök  falujába és azt látom , hogy egyre nagyobb önöknél a fel fordulás ! Lásd :egysorra nyilnak a multi cégek önöknél !? Kérdem én minek ? mire jó ez ?  Ugy értesültem  róla hogy  az önök falujában  az uj multi meg nyitása óta  a közlekedés katasztrófális helyzet alakult ki !Fölem ami itt solymár határába nyilt az uj  plus áruház , a parkolási lehetöség kevés, az áruszállitáshoz a hely kicsi és ezt akik ki adták  az engedélyt azt nem  látták elöre ? vagy  nem látták   a  pénztöl ezt a problémát? A járdaszigetket meg építették önök de szerintem  a járdaszigetek  balesetveszélyesek  ? kéredem én  miért nem tudnak önök összefogni és  a pemák aztalára  oda csapni hogy változtassák meg  ill tegyék  biztonságossá , ugy  értesültem  hogy  amióta megépültek a szigetek azóta 223 gépjármü tört össze vagy addig fognak várni amig egy baromi nagyfejes össze nem töri a hiper szuper auutóját? és akkor majd ö fog örjöngeni ?

Én ugylátom  az önök helyzetét  hoyg egyess embereknek  fontossab az hogy a saját zsebeit megtöltse  és  annak arányában döntenek és le sem szarják a falujuk  helyzetét !Kérdem ha még több multi jön önökhöz alkor a helyi kis vállalkozókkal mi lesz ? Vagy ök le vannak szarva ?  Látom  urbanizálodni akarnának  de  ezzel a káosz is nő önöknél  ! Ugy hallom  hogy solymár egyes részein nincs még kiépítve a csatorna , kérdem  miért nem lehet a csatornázás  megcsinálnoi  vagy esetleg  nincs rá pénz ? vagy a pénz elment másra ? Hanincs rá pénz  akkor méirt nem pályáznak  rá  állami tá,mogatást vagy ez nem  érdekük önöknek ? Szerintem itt az kéne hoyg  maguk  solymáriak beszéljenek egy mással és  fogjanak össze mert  ha csak 2 -3 ember dönt  akkor  változás nem fog történni! ugy nem lehet  koncepciókat ki dolgozni hoga csask egy pár ember  ül össze   és a valós problémák  kihagyásával agyalnak egy ujjabb  döntésen vagy a község lakosságát figyelmen kivül hagyásával  kezdenek valami felesleges dologba :)

 

Én  nem  vagyok solymári lakos  de  vannak  ottani nagyon jó barátaim ,és  sok panaszt hallgatok tölük ! ezért bátorkodttam  erre a topikra irni

 

Üdvözlettel: Schuck Norbert egy autós