perszy Creative Commons License 2006.03.07 0 0 493

Jóestét Kínálok!

Szóval

Szeretnék itt látni egy Moderátort!

Fölhagyok símulékony kommunikációs stílusommal, és szeretném, ha a moderátor megszüntetné azok hozzászólási lehetőségét, akik nem építik, hanem rombolják a topicot.

Off

Kedves Old Fisher, vagy ki a fene vagy. Húzz a ... zolyan fórumra, ahol tolerálják a bunkóságodat, és tapsolnak neked. Itt szeretnénk hasznosan csevegni egykét problemáról, név nélkül, csak úgy problémafelvetésként. Aki olvassa tanuljon belőle, ha hasznos szóljon hozzá, adjon ötletet, egy irányt merre lehet gondolkodni. Itt mindenki okos, ügyes, szép, és alkotni szeretne a maga módján, ki így, ki úgy, de alkotni, nem rombolni. A solymári alkotó tahóktól kíméljen meg minket a bitek világa. A Solymári lakosok meg írjanak, nyilatkozzanak, lehessen értelmesen mérlegelni, mi lenne hasznos. Aki olvassa, és döntési pozícióban van, gondolkodjon el. Mint említettem, ez egy minta, ha nem is tetszik. Azok mintája, akik kommunikálnak, véleménytől függetlenül.

Vannak barátok, ismerősök, akik megvédik egymást, attól függetlenül, mit gondolnak róluk, mivel nekik hasonló a céljuk, vagy tudják, hogy a másik jót akar, attól függetlenül, hogy nem egyformán gondolkodnak.

De te ezt nem ismerheted, mint látom, neked nem sok haverod/barátod van. Csak így tovább, az életben is az lesz a sorsod, ami itt. ...

 

.

.

.

Nem , ne válaszolj.

Azokra a hozzászólásokra nem is tudtál válaszolni, ahol egy kis inteligencia kellett, nagyvonaluan kihagytad, és belekötöttél valamibe. Perszy, ezt így tanítják, így kell tsinálni.

On

 

Mi van a közmű társulással, hogyan lehet azt alakítani, mert mán kéne az a csatorna. Szebb is, jobb is, meg perszy környezetkímélőbb is.

 

P