Croatia Creative Commons License 2006.03.01 0 0 8450

Sziasztok!

 

Van már Honda City topic...

:)

 

Eddig nem tapasztaltam gondokat. A futómű nyeli az úthibákat, viszont én nem érzem nagyon bedőlősnek, mint azt az újságírók emlegetik. Lehet, hogy ők 100-al próbálnak egy 90 fokos kanyart... Én nem szeretek arclenyomat lenni az ablakon.

A fogyasztásmérő 6,7-et mutat, de még az első tankbenzint eszi, ebből vajmi keveset lehet leszűrni. Egy biztos hogy a műszerek alapján nem eszik annyit mint a 11 éves 1,3 Suzukim evett. Pedig az 805kg volt ez pedig 1070kg. A fékek határozottnak tűnnek, szerintem van olyan mint egy IV-es Golfé. A kormány az adott... a Jazzből ismerős könnyedségű. A váltóm még egy picit nehezebben jár, de egyre jobb. Talán a Suzuki könnyű váltójára emlékszik még a kezem. Viszont pontosabban jár mint a Suzukié.

Gyorsulni még nem mertem vele, mert azt mondják, hogy az első 1000km-et csak módjával. 110 felett még nem is mentem, de stabilnak tűnt. Bár jó gumikkal a Suzuki is úton volt, csak fék is kellett volna hozzá...

Az "Optitron" műszerfal szép és hát a Jazz feirat helyett természetesen City felirat mutatja magát. A kárpitok nem zörögnek, csak a kulcsomó a rengeteg biztonsági segédeszköz miatt. De hát ez nem az autó, mint inkább az ország hibája.

A téligumi zaja szűrten, alig hallhatóan jön be az utastérbe. Komfortra és menettulajdonságaiban engem a Jazzre emlékeztet. (Sikerült kipróbálnom egyet.)

Üdv minden Jazzesnek és Citysnek!

Előzmény: ispanos (8448)