babujaju Creative Commons License 2006.02.21 0 0 448

Amida!

Annak lehetôségét vetették fel, hogy igazán nem lehet meghatározni, hogy a hagyományos gondolkodás alapján mi az utad... buddhista, ezoterikus, gnosztikus, stb... vagy ezek keveréke, vagy csak amerre a szél fúj, vagy amilyen kedved éppen van... :-)

 

Amida! ha valakit a hite és cselekvései alapján nem lehet beskatulyázni egy 'marhacsapásba', az az ember valóban egy megismételhetetlen csoda, mert semmihezsem való tartozásával arról tesz mélységes hitet, hogy az egyetemeshez tartozik. Az egyetemes azért nevezhetô igy, mert a Mindent foglalja magába, mint maga a Gnózis :-)

Aki tehát ilyen megitélést kap egy tükörképtôl (egy ôtet megfigyelô embertôl), azt mindenképpen dicséretnek kell felfogni.

Ez a csak Rád vonatkozó, (eddigi  önmagadat összefoglaló) üzenetet (szintén az egyetemesbôl származik), hogy - kapkodsz a hitek, elméletek, filozófiák között, zagyvalék és emberi tudattal meghatározhatatlan/beskatulyázhatatlan vagy, ez azt jelenti, hogy hozzáfogtál a Mindenséget felölelô Egyetemest magadba olvasztani, feldolgozni... tehát a megfelelô uton haladsz...

 

Érted már :-))))))) ?

Előzmény: Amida (433)