Nordenholz Creative Commons License 2006.02.11 0 0 13780
"Sziasztok! Érdekes ez a fórum, csak most hallottam először erről a szcientó... izéről, nem is értem, mit jelent maga a szó. Nagyon-nagyon egyetértek mindenkivel! Bár nincs időm visszaolvasni, mert fontosabb dolgom is van.

A kritikusoktól azt kérdezném, hogy vajon nincs-e valamilyen ártó tettük, amit maguknak sem akarnak beismerni, és esetleg nem ezért olyan kritikusak-e az Egyházzal kapcsolatban.

Hangsúlyozom(!), én nem értek hozzá(!), ezért teljesen objektív tudok lenni, szerencsére.
Csak egyszer voltam -vendégként, véletlenül- 74 hónapig a Freewindsen, egy barátom meghívására, ahol -mivel laikus vagyok- nem értettem, hogy mivel foglalkoztak, de szerintem egyáltalán nem olyan riasztó ez az egész! Nem értem a kirohanásaitokat! Velem pl. nagyon mosolygós volt mindenki, miután elmondtam, hogy VISA aranykártyám van.

Translatortól azt kérdezném -mert mint mondtam, én egy kívülálló vagyok, aki abszolút laikus- hogy a GPM-ek pontosan hogyan akadályozzák egy szellemi lény haladását a Hídon, és ő konkrétan ezek futtatásánál milyen eljárásokat szokott használni, miután a pc rudimentjei már bent vannak.

A válaszaitokat előre is köszönöm,

ARK,
Droid Dani, firmware: v2.0

(a hozzászólást a helyesírás-ellenőrző modul sikeresen korrigálta: hibák száma összesen: 4897)
"

Előzmény: kipol (13778)