hamurappi1 Creative Commons License 2006.02.09 0 0 6632

Kedves ,Tisztelt Bazsi75,

Szerinted, mi mivel járunk legtöbben dolgozni?Akár hiszed, akár nem a legtőbb BKV-s szintén BKV-s kollégával jár dolozni, vagyis mi is nap mint nap, busszal, metróval, vilamossal, HÉV-vel közlekedünk, akármennyire is meglepő ám!

A "fajtád" hozzászólást azért kikérném magamnak,

1. Ha odaakarsz érni valaholva, indulj el időben. (El se hinnéd de nálunk BKV-soknál is igy megy ez, oda kell érni a munkahelyedre, késés nélkül nap mint nap.Mert itt ugye ha nem érsz oda, akkor valaki más fog utazni helyetted avagy az a járat késik vagy kimarad.)Érdekes több ezer ember ezt nap mint nap, éveken át megtudja csinálni gond nélkül, persze kivételek vannak, amikor az ember elalszik vagy fáradt vagy stb..

2. Ne várja már azt el senki, hogy a kődben szakadó hóesésben úgy fogunk járni mint az atomóra.Érdekes ilyenkor sok ember a BKV-t választja mert nem akar küzdeni a havas utakkal, rossz időjárási körülményekkel.

3. Ha már a HÉV-nél tartunk ,mint emlitettem minden kolléga más stilusban vezet, de ha látja ,hogy futsz és tudja hogy az elkövetkezendő 20 percben nincs vonat akkor a legtöbb megvár.

4. Másrészt azokkal a hozzászólásokkal nem tudunk mit kezdeni, ha pl. olyan helyről futsz ahol nem láthat a vezető, mert holttérben vagy.Sok ilyen van, hogy a tűkőrből nem láttod, a futó embert mert valami kitakarja.110 méter hosszan oldalra meg sajnos nem láttunk el, akármenyire is szeretnénk.

5. Egyszer létszives egy nagyegységen kérd meg a vezetőt, hadd nézzed meg, mit lát a vezető , a 110 méteres szerelvény végéből, jóidőben.

Köszönöm, hogy meghallgattál, remélem sikerült megválaszolnom pontosan a problémakört.

Üdv Hamurappi

Előzmény: Bazsi75 (6620)